Aan het laden

Wij zijn Tigris

Welkom! Wij zijn Tigris en wij zijn zo brutaal (of trots) om te zeggen dat we hét antwoord zijn op elk technologisch vraagstuk binnen de flexbranche. Dat we daar nogal een statement neerzetten, dat begrijpen we. Laat je meenemen in ons verhaal en kom zelf tot een conclusie.

Ontstaan van Tigris

De grondleggers van Tigris hebben allemaal een verleden in de flexbranche. Daarin stuitten we ook allemaal op hetzelfde probleem: er is geen enkel softwarepakket die alle facetten van de flexbranche met elkaar verbindt. Er is aparte software voor recruitment, matchmaking, multiposting, CRM, boekhouding, marketing en nog veel meer. Sommige van deze oplossingen zijn goed, anderen niet. Maar geen enkel pakket heeft alle processen van een uitzendbureau in één systeem zitten. Na de zomer van 2015 hebben we daarom een projectgroep gestart, bestaande uit ervaren uitzendondernemers, verloningsspecialisten, marketingspecialisten en technische architecten. Het doel: iets ontwikkelen wat de toekomst zou worden van- en voor de flexbranche en daaraan gerelateerde activiteiten. Zie daar: Tigris was geboren.

De grondbeginselen van Tigris

Het team van experts stelde een aantal randvoorwaarden. Tigris moest gebouwd worden op een bestaand cloudplatform en het moest integraal, open, eenvoudig en meetbaar zijn. Geen softwarepakket, maar een platform dat voor iedereen toegankelijk is. Een filosofie en compliance voor de grootste partijen, maar tevens toegankelijk voor kleinere uitzendondernemingen.

Wat is Tigris?

Tigris is hét softwareplatform voor de flexbranche. Een integraal platform wat inhoudt dat het elk facet van de frexbranche omvat. Van recruitment tot verloning en facturatie volgens de meest recente wet- en regelgeving. Van payroll tot finance, van intercedent tot manager en inclusief verloning, business intelligence en zelfs artificial intelligence.

Salesforce

Tigris is gebouwd op Force.com (Salesforce). Salesforce is een online CRM ontwikkelingsplatform waarop nu al meer dan 150.000 bedrijven wereldwijd hun apps en software ontwikkelen. En dat aantal groeit dagelijks. Door op Salesforce te bouwen is Tigris toekomstbestendig, veilig in gebruik en de mogelijkheden breiden zich dagelijks uit. Zeer veel grote softwareleveranciers hebben een integratie met Salesforce en dus ook met Tigris. Denk aan Google Apps, Mail, Office 365, Analytics, Indeed, Nmbrs, Exact Online en ga zo maar door. Kort gezegd is Tigris een platform dat onderdeel is van een ecosysteem.

Tigris is hét antwoord op elk vraagstuk uit de flexbranche

Tigris is hét antwoord op de vele vraagstukken in de flexbranche. Tigris klinkt als toekomstmuziek, maar is vandaag al realiteit. Tigris ontsluit het meest krachtige CRM systeem voor de flexbranche: Salesforce. En meer dan dat: het complete proces van jobmarketing en recruitment tot daadwerkelijke payrolling en verloning kan vanaf heden binnen één integraal platform voor de flexbranche: Tigris.

Start nu met Tigris

Benieuwd geworden naar Tigris? Vraag hieronder direct een gratis trial aan en ontdek de voordelen zelf!

Blijf op de hoogte!

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit bericht via:

Gratis proberen

Meer updates

18 september

NMBRS en Tigris slaan handen ineen voor geavanceerde uitzendsoftware binnen de flexbranche

Lees meer

26 mei

Hoe maak je als flexbureau je back office sexy?

Lees meer
loonheffing

18 december

Loonheffing buitenlandse werknemers 2019

Lees meer

"Tigris bespaart ons tijd, geld en geeft volledige controle."

Anne Bakker - Artiflex