Onze webinars

Heb je een webinar gemist? Geen probleem! Hieronder vind je ze allemaal op een rij.
Veel kijkplezier.

webinar

Navigeren naar de toekomst van Tigris!

We nemen je mee in een blik op onze roadmap voor 2023. Welke ontwikkelingen gaan we dit jaar implementeren en hoe blijven we onze klanten faciliteren in een snel veranderende markt?

webinar

Lancering Tigris Kandidaten App!

Na meer dan een jaar in de ontwikkeling te zijn, is onze splinternieuwe kandidaten app live! Een app waar de kandidaat alles kan regelen: van sollicitatie tot loonstrook.

 

webinar

Lancering van de Tigris urenontrafeling!

Speciaal voor de Tigris klanten hielden wij een webinar over een verbeterde functie binnen ons platform: urenotrafeling!

webinar

Hoe je door inzicht in je data nog slimmer kunt gaan werken!

Met een groeiend kandidaten tekort is het belangrijker dan ooit om de data rondom je doelgroep inzichtelijk te krijgen. Een overzicht van je data vanuit de front-, mid- en backoffice gaat je dit inzicht kunnen bieden. Deze integrale aanpak laat je je marketingbudgetten nog slimmer inzetten!

webinar

Roadmap Webinar

Afgelopen mei hebben we jullie mee mogen nemen in de visie voor het Tigris platform. Welke stappen hebben we ondertussen gemaakt en welke ontwikkelingen staan er komende tijd op de agenda? In dit roadmap webinar hebben we je meegenomen in de praktische voortgang van het platform.

webinar

Webinar: CM.com & Tigris

Tijdens dit webinar hebben we het gehad over de oneindige communicatie mogelijkheden die het platform te bieden heeft in combinatie met onze partner CM.com. Hiermee blijf jij vooruit lopen in de markt! Zo verlaag je de drempel om in contact te komen met je kandidaat, creëer je meer snelheid voor de ultieme kandidaat-ervaring. Kijk hem hier terug!

webinar

Roadmap webinar: Waar we naartoe gaan

Tijdens deze roadmap webinar hebben we het gehad over de belangrijke onderwerpen. Bijvoorbeeld de verbeteringen die we aan het doorzetten zijn met betrekking tot je communicatie met kandidaten en de vooruitgang rondom automatching. Ook zijn we ingegaan op de automatische inschaling: het volledige automatisch aanmaken van een plaatsing, onze cao-ontrafeling, en Caoloon.com. Niet te vergeten – we hebben het gehad over onze ontwikkelingen rondom de nieuwe kandidaten app!

webinar

In een paar klikken het geautomatiseerd toepassen van de inlenersbeloning

Het is belangrijk dat je voldoet aan de continu vernieuwende wet- en regelgeving. Daarom zorgen we ervoor dat je in een paar klikken de juiste cao’s in handen hebt voor jouw plaatsingen. De Caoloon integratie in Tigris maakt het mogelijk; zo zorg je ervoor dat jij altijd up-to-date bent!

webinar

Razendsnel kandidaten screenen in een schaarse markt

Met een beetje magie haalt de technologie voor elke vacature de juiste potentiële kandidaten naar boven. Ook minder ervaren recruiters krijgen met Tigris uitstekende matchingsresultaten, waardoor geen kandidaat wordt gemist. Hoe die technologie werkt? Dat vertelt CEO Filip de Geijter van Actonomy.