Onze webinars

Heb je een webinar gemist? Geen probleem! Hieronder vind je ze allemaal op een rij.
Veel kijkplezier.

webinar

Van Trends tot Oplossingen: Aanpakken van Kandidaatschaarste!

Laat je onderdompelen in de laatste trends en ontwikkelingen in de uitzendbranche en sta stil bij de uitdagingen die hierbij om de hoek kunnen komen kijken. Maar we willen niet alleen stilstaan; we willen ook vooruitkijken. Ontdek de oplossingen die Tigris kan bieden en de sleutelrol van Jobdigger.

webinar

Jouw gids om stap voor stap te automatiseren

Wil je gaan automatiseren óf ben je al aan het automatiseren maar weet je niet precies of je op het juiste spoor zit? Wij gaan je helpen met een concreet stappenplan op basis waarvan je gefundeerde besluiten kunt gaan nemen.

webinar

Tigris Round Table: Wet- en Regelgeving 2024

Het jaar 2023 nadert zijn einde. Terwijl technologische ontwikkelingen in snel tempo plaatsvinden, worden we ook geconfronteerd met veranderingen in wet- en regelgeving binnen de flexbranche. Maar welke wet- en regelgevingen zitten er aan te komen en waar moet je als bureau rekening mee houden? Tigris gaat samen met experts rond de tafel om precies dit gesprek aan te gaan.

webinar

Werf& WebinarWeek: Human Touch vs Automatisering

AI is everywhere. Elk bedrijf is op zoek naar meer automatisering. Maar hoe zorg je dat dit niet ten koste gaat van persoonlijk contact met je kandidaten en medewerkers? Sterker nog: hoe kun je ervoor zorgen dat automatisering juist leidt tot meer persoonlijk contact in de volledige candidate journey?

webinar

WhatsApp: De sleutel tot succesvolle beleving en betrokkenheid!

Ontdek hoe persoonlijke en snelle communicatie een cruciaal aspect is in het aantrekken, binden én behouden van talent. In ons webinar leer je hoe je (latent) werkzoekenden beter kunt bereiken en benaderen met behulp van WhatsApp!

webinar

Digitale trends en ontwikkelingen in de uitzendmarkt: Wat is de juiste richting?

De snelheid van de huidige digitalisering en automatisering in de markt vraagt meer en meer van flexbureau's. Om bij te blijven is het cruciaal om de nieuwste trends en technologie op de juiste manier in te zetten. Welke trends zijn er op dit moment en hoe helpen die jou richting de toekomst? Je hoort het tijdens dit webinar!

webinar

Navigeren naar de toekomst van Tigris!

We nemen je mee in een blik op onze roadmap voor 2023. Welke ontwikkelingen gaan we dit jaar implementeren en hoe blijven we onze klanten faciliteren in een snel veranderende markt?

webinar

Lancering Tigris Kandidaten App!

Na meer dan een jaar in de ontwikkeling te zijn, is onze splinternieuwe kandidaten app live! Een app waar de kandidaat alles kan regelen: van sollicitatie tot loonstrook.  

webinar

Lancering van de Tigris urenontrafeling!

Speciaal voor de Tigris klanten hielden wij een webinar over een verbeterde functie binnen ons platform: urenotrafeling!

webinar

Hoe je door inzicht in je data nog slimmer kunt gaan werken!

Met een groeiend kandidaten tekort is het belangrijker dan ooit om de data rondom je doelgroep inzichtelijk te krijgen. Een overzicht van je data vanuit de front-, mid- en backoffice gaat je dit inzicht kunnen bieden. Deze integrale aanpak laat je je marketingbudgetten nog slimmer inzetten!

webinar

Roadmap Webinar

Afgelopen mei hebben we jullie mee mogen nemen in de visie voor het Tigris platform. Welke stappen hebben we ondertussen gemaakt en welke ontwikkelingen staan er komende tijd op de agenda? In dit roadmap webinar hebben we je meegenomen in de praktische voortgang van het platform.

webinar

Webinar: CM.com & Tigris

Tijdens dit webinar hebben we het gehad over de oneindige communicatie mogelijkheden die het platform te bieden heeft in combinatie met onze partner CM.com. Hiermee blijf jij vooruit lopen in de markt! Zo verlaag je de drempel om in contact te komen met je kandidaat, creëer je meer snelheid voor de ultieme kandidaat-ervaring. Kijk hem hier terug!

webinar

Roadmap webinar: Waar we naartoe gaan

Tijdens deze roadmap webinar hebben we het gehad over de belangrijke onderwerpen. Bijvoorbeeld de verbeteringen die we aan het doorzetten zijn met betrekking tot je communicatie met kandidaten en de vooruitgang rondom automatching. Ook zijn we ingegaan op de automatische inschaling: het volledige automatisch aanmaken van een plaatsing, onze cao-ontrafeling, en Caoloon.com. Niet te vergeten – we hebben het gehad over onze ontwikkelingen rondom de nieuwe kandidaten app!

webinar

In een paar klikken het geautomatiseerd toepassen van de inlenersbeloning

Het is belangrijk dat je voldoet aan de continu vernieuwende wet- en regelgeving. Daarom zorgen we ervoor dat je in een paar klikken de juiste cao’s in handen hebt voor jouw plaatsingen. De Caoloon integratie in Tigris maakt het mogelijk; zo zorg je ervoor dat jij altijd up-to-date bent!

webinar

Razendsnel kandidaten screenen in een schaarse markt

Met een beetje magie haalt de technologie voor elke vacature de juiste potentiële kandidaten naar boven. Ook minder ervaren recruiters krijgen met Tigris uitstekende matchingsresultaten, waardoor geen kandidaat wordt gemist. Hoe die technologie werkt? Dat vertelt CEO Filip de Geijter van Actonomy.