Tigris directie

Maak kennis in 5 voordelen

Ontdek het platform dat altijd voorop loopt.
Ontdek jouw sleutel naar succes.

1

Gericht op de toekomst

De arbeidsmarkt verandert voortdurend. En waar verandering is, zijn kansen. Door veel energie te steken in het signaleren van die kansen én het innoveren van ons platform, zodat jij die kansen kunt pakken, helpen we jou continue je voorsprong te pakken én steeds verder te vergroten.

Wil je meer weten over onze visie op onze ontwikkeling? Je leest het in onze Roadmap.

2

Modulair aanpasbaar aan jouw wensen

Elke organisatie werkt anders. Daarom hebben we het Tigris-platform modulair opgezet en bekijken we samen met jou welke modules op jouw behoeften aansluiten. Vervolgens helpen we je proactief op weg in het gebruik van ons platform, zodat je vanaf dag één het maximale uit Tigris haalt.

3

Eenvoud in gebruik

Iedereen kent het wel, software dat meer tijd kost dan het oplevert. Zo niet het Tigris-platform. Door de intuïtieve gebruiksvriendelijke inrichting en beschikbaarheid op alle soorten devices (zowel desktop als tablet en smartphones) kunnen jij en al je medewerkers direct uit de voeten met Tigris. Zo kun je direct gas geven naar groei.

Tigris medewerkers
4

Communiceer real-time via alle kanalen (en je eigen app!)

Communiceer real-time met je opdrachtgevers en -nemers, of dat nu via e-mail of sociale media plaatsvindt; Tigris faciliteert het allemaal vanuit één omgeving, zodat je altijd snel kunt schakelen én overzicht hebt. En o ja, wat dacht je van een eigen app voor jouw flexorganisatie? Zo geregeld via Tigris!

5

Volledig geïntegreerd

Het moeizaam koppelen van verschillende systemen is verleden tijd. Tigris is één integraal platform voor de uitzendbranche. Of het nu gaat om recruitment, payrolling of verder: binnen de modules van Tigris - en de talloze koppelingen met relevante partnertools - is alle functionaliteit naadloos beschikbaar binnen één Tigris-omgeving.