Partners

Doen waar je goed in bent, daar geloven wij van Tigris in. Daarom focussen we ons op het zo slim mogelijk maken van het uitzenden van werknemers, en werken we voor alle randzaken met tools van partners die daar het slimst in zijn. Op deze pagina vind je hiervan een overzicht. 

Salesforce

Salesforce is wereldwijd het grootste en krachtigste CRM platform. Reden voor ons om het Tigris-platform ook te baseren op de Salesforce technologie. Met onder meer als groot voordeel dat de duizenden beschikbare Salesforce apps naadloos samenwerken met Tigris. Hierdoor zijn je mogelijkheden vrijwel eindeloos!

Exact

Stuur je facturen vanuit Tigris volledig geautomatiseerd naar je Exact administratie en bekijk real-time in Tigris of en wanneer deze facturen zijn voldaan. Zo heb je altijd een compleet beeld.

Nmbrs

Via de cloud toegang tot de best-of-breed-oplossing binnen de uitzendbranche. Medewerkers, opdrachtgevers en kandidaten van aangesloten uitzendbureaus doen hun werk volledig in de Tigris-software. De relevante data wordt via de integratie naar Nmbrs gestuurd die de loonrun draait. 

Backoffice integratie

Jobdigger

Jobdigger voorziet je van interessante actuele vacatures. Vervolgens koppelt Tigris daar real-time de best beschikbare kandidaten uit je database aan, zodat je de partij die de vacature heeft uitgezet direct een interessant aanbod kunt doen. Daarnaast voorziet Jobdigger je van interessante arbeidsmarktinformatie, zoals gebruikelijke salarishoogtes. 

Textkernel

Textkernel helpt je geautomatiseerd CV's in te lezen, waardoor de data daaruit direct in de juiste Tigris-velden komt te staan. Dat scheelt je een hoop handmatig knip- en plakwerk, kortom een ontzettend handige tool en ideale time saver. 

IGB

Door de koppeling met IGB kun je direct vanuit Tigris vacatures plaatsen op verschillende jobboards. Via deze jobboards worden sollicitanten doorgestuurd naar je website, waar vandaan sollicitaties weer direct binnenkomen in Tigris. Een ideale cirkel.

Recruit Robin

De slimme Recruit Robin algoritmes automatiseren het zoeken naar de juiste kandidaten door online platforms voor je af te zoeken. Is een goede kandidaat gevonden? Dan importeer je diens gegevens met één klik in Tigris. 

Joboti

Joboti is in de Benelux dé marktleider op het gebied van smart recruitment chatbots. Met de slimme Joboti chatbot op je website bespaar je veel tijd doordat vaak terugkomende vragen niet meer handmatig beantwoord hoeven te worden.

 

Subadvies

Via het Mijn Subadvies dashboard heb je in één keer inzicht in alle actuele ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheden én mogelijkheden om je toekomstige werkgeverslasten te optimaliseren.

Actonomy

Jouw ideale matchmaker. Met Actonomy zie je in een oogopslag welke vacatures het meest geschikt zijn voor je kandidaat en match je direct geautomatiseerd je kandidatendatabase met nieuw binnengekomen vacatures.