Backoffice dienstverlening

De gouden combinatie

Als flexorganisatie wil je dat je backoffice zo efficiënt en effectief mogelijk is ingericht. Dit is namelijk belangrijk om snel te kunnen groeien. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om je recruitmentproces zo goed mogelijk in te richten, waardoor jouw kandidaten en opdrachtgevers een geweldige ervaring kan worden aangeboden. De juiste technologie speelt hierbij een onmisbare rol, maar technologie alleen is niet het antwoord. Misschien loop je tegen uitdagingen aan. Het is belangrijk om te onthouden dat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Maak kennis met Tigris – jouw technologie én kennispartner.

Elke maand komen er wel nieuwe tools op de markt. Bijvoorbeeld caoloon, digitaal ondertekenen of cao ontrafeling Maar wat voegen deze tools toe aan je organisatie en doelstellingen? En hoe zorg je ervoor dat ze ook snel worden geïmplementeerd binnen je bedrijf en optimaal ingezet? Het belangrijkste is de juiste flow krijgen binnen je organisatie. Met de Tigris backoffice dienstverlening zet je de eerste stap om die flow te creëren. Hoe? Dat doen we door het optimaal inrichten van je backoffice, zodat inefficiëntie en verspilling verleden tijd wordt. Doordat je gebruik kunt maken van onze best practices gaat dit sneller dan ooit.

Snel aan de slag met onze gouden combinatie: technologie én dienstverlening. We hebben kennis van optimalisatie, we hebben ervaring met change management. Samen gaan we innoveren, doorbouwen en zorgen dat jij als flexorganisatie aan de slag kunt gaan met je recruitmentproces. Het is van belang om een einde te maken aan verspilling, je staat er niet alleen voor. Het is tijd voor een moderne club die je écht verder helpt: Tigris. Het resultaat? Aantoonbaar blijere klant en uitzendkracht, goede reviews en meer. Ben jij klaar om vooruit te gaan, klaar om te groeien?

Zet vandaag de eerste stap

 

 

 

De Tigris Backoffice Dienstverlening: We maken het praktisch

Breng je organisatie naar het volgende niveau, door je backoffice aan te sluiten bij Tigris. Door onze continue innovatie hebben wij hét all-in-one platform voor de flexbranche. Dat betekent dat je nu snel en makkelijk je backoffice up and running hebt. Daarnaast zul je niet meer hoeven werken met achterstallige informatie - samen zorgen we ervoor dat jij altijd kunt werken met de nieuwste ontwikkelingen in de flexbranche. Daarom biedt Tigris nu ook een passende dienstverlening. Zo heb je alle tools tot je beschikking om te blijven groeien!

1

Eerste stap: Beginnen bij de basis

Het is essentieel dat het platform klopt. Daarom gaan we als eerst de backoffice optimaal voor je inrichten. Tijdens deze fase zal er consistent contact zijn met ons backoffice team. We gaan kijken naar de huidige werkwijze van de organisatie en we delen onze best practices. We zullen je helpen met de eventuele veranderingen, functionerend als jouw change management partner. Tijdens deze eerste stap zorgen we direct dat de basis processen uitstekend staan ingericht. Ons platform speciaal afgestemd op jouw flexbureau.

2

Tweede stap: Onze backoffice dienstverlening

Wanneer jouw stukje platform klaarstaat gaan we beginnen; de volledige ontzorging van jouw organisatie.

Wat gaan we regelen? Heel veel, bijvoorbeeld kostprijsbepaling, loonsverhogingen vanuit cao’s doorvoeren, de begeleiding bij periodieke NEN-4401 audit en verzuimbegeleiding. Natuurlijk heeft iedere organisatie andere behoeftes. Daarom gaan we samen kijken wat voor jou passend is.

In het kort: jij bent en blijft de werkgever, terwijl Tigris ervoor zorgt dat je dit zo efficiënt mogelijk kan uitvoeren. Dit door een volledige ontzorging van je backoffice!

3

Derde stap: Ondersteuning in kunde én kennis

Als jouw persoonlijke flex-specialist nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen in de markt. Zo blijf jij samen met je organisatie up-to-date in deze snel bewegende branche. Dit betekent ook altijd de juiste wet- en regelgeving. Je bent altijd welkom voor inhoudelijke vragen en een continue ondersteuning in het gebruik van Tigris. Regelmatig zullen we samen kijken naar hoe je processen ingericht staan en welke vervolgstappen er gemaakt kunnen worden. Door dit continue proces van verbetering word jouw organisatie een winnaar!

Hoe jij gaat groeien 

Tijd om te groeien!

Wij hebben over de jaren al talloze organisaties mogen verwelkomen op ons platform. Dit zorgt ervoor dat onze platform een waardevolle verzameling is geworden aan kennis. Kennis waarmee we jouw organisatie naar het volgende niveau kunnen tillen! Nu je processen klaar staan op het platform, kunnen we gaan doorbouwen. Welke integraties en modules gaan toegevoegde waarde bieden aan jouw flexorganisatie? En welke processen gaan je helpen groeien? Of je nu behoefte hebt aan WhatsApp, Indeed of automatisch matchen – jouw organisatie gaat vooruit!

 Begin nu

De kern van onze sterke dienstverlening: het Tigris platform

Valt er iets te winnen op het gebied van efficiëntie en automatisering in de flexbranche? Dan zijn wij erbij. Het resultaat hiervan: het Tigris flexplatform. Ons software leunt op een zeer betrouwbaar CRM-systeem: Salesforce. Met Tigris kies je voor het meest overzichtelijke en gebruiksvriendelijke all-in-one platform dat er is. Meer weten? Bel ons.