Tigris directie

Marketing

Bereik de juiste kandidaten met een platform dat voor je werkt

Je bent marketingmanager of recruitment marketeer; jij weet als geen ander hoe je jouw doelgroep moet bereiken, de USP's van jouw organisatie op de kaart kunt zetten en ze tot actie over laten gaan.

Wat nu als je een hiervoor een platform kunt gebruiken dat alle marketingprocessen ook nog eens makkelijker en efficiënter maakt? Wat via slimme algoritmes met je meedenkt en je proactief voorziet van de relevante data? Dat is Tigris; jouw optimale all-in-1 marketingplatform voor de flexbranche.

Vraag vandaag nog een live demo aan

Een greep uit de Tigris-functies die jouw leven makkelijker maken

Icoon Talent journeys

Talent journeys

Talent moet je koesteren. Tigris geeft je volledig inzicht in de stappen die kandidaten doorlopen en de hobbels die ze hierin eventueel tegen komen. Data die jij kunt gebruiken om de boodschap van jouw marketinguitingen nog beter te finetunen en de juiste kanalen te kiezen, zodat jouw marketing optimaal rendeert!

Icoon leadgeneratie

Leadgeneratie

Met de slimme leadgeneratie tooling van Tigris richt je snel en gemakkelijk search queries in om online continue op actuele vacatures van relevante bedrijven te scannen. Uiteraard volledig geautomatiseerd. Tigris voorziet je vervolgens proactief van meldingen wanneer er nieuwe relevante vacatures zijn gevonden en matcht deze direct met de kandidaten in je database, zodat je collega's van recruitment de lead direct kunnen opvolgen door de juiste kandidaten voor te stellen aan deze bedrijven.

Icoon Multiposting

Multiposting

Jouw vacatures handmatig plaatsen op alle verschillende kanalen? Niet met Tigris! Via onze slimme multiposting tooling zorg jij dat vacatures precies worden geplaatst waar, wanneer en hoe jij dat wilt. Zo ben je altijd optimaal in beeld bij je doelgroep, terwijl je daar nauwelijks omkijken naar hebt.

Tigris talent journey
Tigris search en match
Tigris Multi posting
samenwerking nmbrs en tigris flexbranche

De nieuwe kern van jouw bedrijf

Optimaal geïntegreerde modules

Tigris beschikt over diverse modules die verregaand met elkaar - en externe tools - zijn geïntegreerd. Zo heb je precies de beschikking over wat jij nodig hebt én is alles optimaal op elkaar afgestemd.

Alles altijd en overal beschikbaar

Onderweg, op je werk, bij een klant of thuis. Tigris is er altijd voor je. Zowel op desktop, tablets als smartphones werkt Tigris optimaal, zodat jij kunt werken waar en hoe je wilt.

Altijd een stap verder

We ontwikkelen het Tigris-platform continu door. Zo weet je zeker dat je met Tigris altijd bent ingespeeld op nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Powered by Salesforce

Tigris is ontwikkeld op basis van Salesforce, één van de meest krachtige software platforms ter wereld. Zo ben je verzekerd van een optimale basis en mooie extra's, zoals duizenden Salesforce apps die direct te combineren zijn met Tigris.

Communiceer real-time

Door de slimme social media en chatintegraties communiceer je real-time met je opdrachtgevers en kandidaten, zodat je vliegensvlug nieuwe contacten kunt leggen.