Tigris directie

IT

Eén modulair platform dat ontzorgt en met je meegroeit

Met Tigris kies je voor één modulair platform, waarmee je alle requirements op het gebied van uitzendsoftware direct invult en - naarmate je groeit - kunt aanpassen. Tigris is volledig SaaS en beschikbaar op alle relevante devices. En via ons bewezen onboarding stappenplan en uitgebreide support bieden we ook complete ontzorging bij de implementatie en het gebruik.

Kortom, met Tigris ben je in één keer klaar en zijn ouderwetse koppelingen, integraties en lokale hosting voorgoed verleden tijd, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt en je kunt focussen op de dingen die écht belangrijk zijn.

Vraag vandaag nog een live demo aan

Een greep uit de functionaliteiten van ons alles-in-1-systeem

De kracht van Salesforce

Tigris gebruikt het krachtige platform van Salesforce als technische basis. Hierdoor ben je onder meer verzekerd van bewezen en stabiele techniek én een gebruiksvriendelijke interface. 

Sneller schakelen icoon

Eigen App

Een app voor jouw bedrijf ingewikkeld? Niet met Tigris. Geef opdrachtgevers en opdrachtnemers toegang tot de app van je bedrijf en laat ze zelf bijvoorbeeld gewerkte uren invoeren en accorderen. Zo gepiept en zo bespaar je jouw collega's een hoop tijd.

Slimme integraties

De eigen modules van Tigris bevatten alle functionaliteit die je binnen de flexbranche nodig hebt, maar onze slimme integraties met handige third-party tools maken het werk nog net een stukje makkelijker. Je profiteert van onze ready-to-use integraties, zodat je jouw Tigris configuratie zorgeloos kunt uitbreiden waar gewenst.

Development Tigris platform
Tigris KvK
samenwerking nmbrs en tigris flexbranche

De nieuwe kern van jouw bedrijf

Optimaal geïntegreerde modules

Tigris beschikt over diverse modules die verregaand met elkaar - en externe tools - zijn geïntegreerd. Zo heb je precies de beschikking over wat jij nodig hebt én is alles optimaal op elkaar afgestemd.

Alles altijd en overal beschikbaar

Onderweg, op je werk, bij een klant of thuis. Tigris is er altijd voor je. Zowel op desktop, tablets als smartphones werkt Tigris optimaal, zodat jij kunt werken waar en hoe je wilt.

Altijd een stap verder

We ontwikkelen het Tigris-platform continu door. Zo weet je zeker dat je met Tigris altijd bent ingespeeld op nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Powered by Salesforce

Tigris is ontwikkeld op basis van Salesforce, één van de meest krachtige software platforms ter wereld. Zo ben je verzekerd van een optimale basis en mooie extra's, zoals duizenden Salesforce apps die direct te combineren zijn met Tigris.

Communiceer real-time

Door de slimme social media en chatintegraties communiceer je real-time met je opdrachtgevers en kandidaten, zodat je vliegensvlug nieuwe contacten kunt leggen.