Tigris support afdeling

Operations

De juiste basis slim gelegd

Opstellen en bijhouden van arbeidsovereenkomsten, registreren en accorderen van uren, etc. Niet de meest sexy onderdelen van je processen, maar het goed regelen ervan is wel ontzettend belangrijk en scheelt een hoop gedoe en tijd. De slimme functionaliteiten van Tigris borgen en automatiseren dit zo efficiënt mogelijk voor je én voorzien je op basis van je data proactief van tips, bijvoorbeeld wanneer een kandidaat niet meer op de juiste plek lijkt te zitten. Zo kun jij je focussen op de punten waar je écht verschil kunt maken.

Je maakt jouw Operations intelligent met deze Tigris tools

Digitaal ondertekenen

Print, scan en mail jij je overeenkomsten nog? Niet echt efficiënt hé. En met Tigris verleden tijd door de slim geïntegreerde digital signing functionaliteiten. Uiteraard inclusief intelligente meldingen, zodat overeenkomsten juist en op tijd worden ondertekend. 

Kamer van Koophandel

Verouderde data in je database is verleden tijd met de Kamer van Koophandel-integratie. Hiermee haalt Tigris automatisch bedrijfsinformatie voor je op en checkt automatisch elke 3 maanden voor je of daarin wijzigingen hebben plaatsgevonden.

CAO ontrafeling

Wet- en regelgeving verandert snel en als flexorganisatie krijg je te maken met veel verschillende cao’s. Met de CAO ontrafeling haal je met een druk op de knop de laatste cao-informatie op. Is er een wijziging in de cao? Tigris geeft je uiteraard automatisch een melding. Zo ben je altijd bij, zonder zorgen.

samenwerking nmbrs en tigris flexbranche

De nieuwe kern van jouw bedrijf

Optimaal geïntegreerde modules

Tigris beschikt over diverse modules die verregaand met elkaar - en externe tools - zijn geïntegreerd. Zo heb je precies de beschikking over wat jij nodig hebt én is alles optimaal op elkaar afgestemd.

Alles altijd en overal beschikbaar

Onderweg, op je werk, bij een klant of thuis. Tigris is er altijd voor je. Zowel op desktop, tablets als smartphones werkt Tigris optimaal, zodat jij kunt werken waar en hoe je wilt.

Altijd een stap verder

We ontwikkelen het Tigris-platform continu door. Zo weet je zeker dat je met Tigris altijd bent ingespeeld op nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Powered by Salesforce

Tigris is ontwikkeld op basis van Salesforce, één van de meest krachtige software platforms ter wereld. Zo ben je verzekerd van een optimale basis en mooie extra's, zoals duizenden Salesforce apps die direct te combineren zijn met Tigris.

Communiceer realtime

Door de slimme social media en chatintegraties communiceer je real-time met je opdrachtgevers en kandidaten, zodat je vliegensvlug nieuwe contacten kunt leggen.