Tigris medewerkers

Uitzendbureau

Het platform dat jouw organisatie lanceert

Tigris is hét platform om jouw uitzendbureau verder uit te bouwen. Uitgebreide functionaliteiten (gecombineerd met duizenden naadloos te koppelen third party apps) en slimme algoritmes stellen je in staat sneller te accelereren dan ooit tevoren. En doordat we Tigris niet zomaar, maar vanuit een kristalheldere toekomstvisie continue verder ontwikkelen, zit je niet alleen nu goed maar speel je ook in de toekomst moeiteloos in op alle nieuwe trends. Zo bezorgt Tigris je een unieke combinatie van voordelen, een unieke basis waarmee jouw uitzendbureau volop door kan groeien!

Vraag vandaag nog een live demo aan

Customer support Tigris

Jouw configuratie maakt het verschil

Tigris beschikt over alle relevante functionaliteit én koppelingen met allerlei aanvullende tools. Maar wel helemaal modulair opgebouwd, zodat jij precies de configuratie afneemt die jouw organisatie helpt te groeien én onderscheidt van anderen. Benieuwd welke configuratie voor jou het verschil zal maken?

Vraag een live demo aan

samenwerking nmbrs en tigris flexbranche

De nieuwe kern van jouw bedrijf

Optimaal geïntegreerde modules

Tigris beschikt over diverse modules die verregaand met elkaar - en externe tools - zijn geïntegreerd. Zo heb je precies de beschikking over wat jij nodig hebt én is alles optimaal op elkaar afgestemd.

Alles altijd en overal beschikbaar

Onderweg, op je werk, bij een klant of thuis. Tigris is er altijd voor je. Zowel op desktop, tablets als smartphones werkt Tigris optimaal, zodat jij kunt werken waar en hoe je wilt.

Altijd een stap verder

We ontwikkelen het Tigris-platform continu door. Zo weet je zeker dat je met Tigris altijd bent ingespeeld op nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Powered by Salesforce

Tigris is ontwikkeld op basis van Salesforce, één van de meest krachtige software platforms ter wereld. Zo ben je verzekerd van een optimale basis en mooie extra's, zoals duizenden Salesforce apps die direct te combineren zijn met Tigris.

Communiceer real-time

Door de slimme social media en chatintegraties communiceer je real-time met je opdrachtgevers en kandidaten, zodat je vliegensvlug nieuwe contacten kunt leggen.