Releases Platform

Here's what's new. And better.

Goed is wat ons betreft niet goed genoeg. Zeker niet in ons digitale werkveld. Daarom investeren we continu in optimalisaties en uitbreidingen, zodat we Tigris iedere dag weer een stapje verder verbeteren. Al onze updates worden regelmatig voor je uitgebracht via onze releases. Hieronder vind je daarvan het actuele overzicht.

Urenontrafeling

We hebben hard gewerkt aan de ontwikkeling van urenontrafeling binnen het Tigris platform en delen deze graag. 

Deze nieuwe ontwikkeling houdt in dat een medewerker alleen nog maar werktijden hoeft in te vullen in de app, en dat de uren vervolgens automatisch worden ontrafeld naar de juiste uursoorten op basis van een ontrafelschema. Je kunt ook de onkostenvergoedingen hier automatisch in mee laten lopen, dit betekent een efficiëntere manier van urenverwerking en minder fouten bij het uren invoeren. Dus: minder controles en correcties!

 

Meer weten over deze nieuwe functie? Kijk het webinar terug!

WhatsApp integratie

Het is mogelijk om direct vanuit het Tigris systeem met kandidaten 1 op 1 te communiceren via WhatsApp. Met de komende update wordt het mogelijk om dit ook geautomatiseerd te versturen op diverse punten in het traject. Bijvoorbeeld het geautomatiseerd versturen van een uitnodiging voor een intake. 

Daarnaast wordt het ook mogelijk direct een WhatsApp bericht te sturen naar een grote groep kandidaten.

WhatsApp integratie

Jouw ideeën maken Tigris beter.

Mis jij iets in de Tigris software? We horen het heel graag van je! Daarom hebben we in ons support portal een plek ingericht waar jij je idee kunt delen en/of op die van anderen kunt stemmen. Zo maken we Tigris samen nog beter, dank je!

Functionaliteit doorgeven