Gefaseerde transformatie van recruitment software

Tigris lanceert: back to the 90’s overstapservice

Recruitment

Gefaseerd transformeren met de Tigris overstapservice

Verandering brengt uitdagingen met zich mee. Toch is het voor een organisatie belangrijk om te blijven vernieuwen. Deze vernieuwing kan er namelijk voor zorgen dat een bedrijf kan blijven groeien. Bij Tigris begrijpen ze de flexbranche als geen ander en bieden ze dé oplossing om schaalbaar te blijven als organisatie. Om de uitdaging van een ingewikkelde overstap weg te nemen bieden ze nu de back to the 90’s overstapservice aan voor toekomstige klanten.

De Tigris software functioneert als een volledig geïntegreerd platform voor bedrijven in de flexbranche. Ze zien dat uitzenders en detacheerders nog regelmatig werken met een verouderd systeem. Sommige van deze systemen worden bovendien overgenomen door niet-innovatieve concurrenten. Het gevolg is dat je ongewenst gedwongen wordt om over te stappen naar een systeem dat niet bij je organisatie past en eerder voelt alsof je de overstap maakt van MS-DOS naar Windows 95. In een tijd waarin digitalisering centraal staat kun je je zo’n keuze niet veroorloven.

De behoefte van een organisatie

Veranderingen brengen onzekerheden met zich mee. Draagvlak in je organisatie is daarom enorm belangrijk. Een gedwongen migratie van een systeem dat zich midden in je core business bevindt, zorgt voor weerstand in je organisatie. Tigris ziet in deze fase dat medewerkers vaak behoefte hebben aan bekende routines in de software, waar ze jaren mee gewerkt hebben. Daarom lanceert Tigris de back to the 90’s overstapservice.

Een gedwongen migratie van een systeem dat zich midden in je core business bevindt, zorgt voor weerstand in je organisatie. Tigris ziet in deze fase dat medewerkers vaak behoefte hebben aan bekende routines in de software, waar ze jaren mee gewerkt hebben.

Hoe werkt de back to the 90’s overstapservice?

Tigris heeft een adaptieve interface ontwikkeld, die in eerste instantie zoveel mogelijk de kenmerken van je voormalige software overneemt. De pagina waar je de loonrun start, kan bijvoorbeeld exact de interface van je verouderde software aannemen. Ook de buttons waar je als organisatie zo aan gehecht was, zullen slechts gefaseerd transformeren. Maar alleen op het moment dat jij er klaar voor bent. Zo maak je direct gebruik van de nieuwste technologie, in een oud maar vertrouwd jasje.

Ontdek vanaf 1 april de back to the 90’s overstapservice van Tigris!

Terug naar overzicht