Tigris directie

Directie

Eén platform dat voor je werkt en met je meebeweegt

Alles rondom werk verandert in hoog tempo. Tigris is hét platform dat het voor je mogelijk maakt de ontwikkelingen niet alleen te volgen, maar voorop te lopen in het pakken van kansen die hierdoor geboden worden.

Ons alles-in-1-platform met vergaande integraties met partners bevat alles wat je nodig hebt om van jouw organisatie een succes te maken. Nu en - door onze continue optimalisaties vanuit onze onderscheidende visie - in de toekomst. 

Nieuwsgierig naar hoe Tigris het succesverschil voor jouw organisatie maakt?

Vraag vandaag nog een live demo aan

Een greep uit de slimme functies van ons alles-in-1-systeem

Sneller schakelen icoon

Sneller schakelen

Tigris neemt je zoveel mogelijk werk uit handen door slimme automatisering én wijst je proactief op aandachtspunten via intelligente algoritmes. Zo ontzorgt Tigris jouw organisatie en weten jij en je medewerkers precies waar je op moet focussen om écht het verschil te maken.

Unieke marktinzichten

Door de enorme datastromen binnen Tigris zijn onze slimme algoritmes als geen ander in staat om nieuwe verbanden en trends te signaleren. Via proactieve signalering en rapportages geeft Tigris je inzicht in deze ontwikkelingen, zodat je hier super snel op in kunt spelen en steeds je concurrentie een stap voor kunt zijn.

Werkgeluk voor alle betrokkenen

Door de gebruiksvriendelijkheid, proactieve signalering en automatisering van Tigris besparen jouw medewerkers een hoop tijd die ze voorheen kwijt waren aan repeterende taken. Er wordt niets belangrijks meer gemist en ze weten waar ze het verschil kunnen maken. Allemaal zaken die het werkgeluk van jouw medewerkers én dat van je kandidaten en opdrachtgevers vergroten.

Tigris search en match
Tigris Exact koppeling
Team Tigris
samenwerking nmbrs en tigris flexbranche

De nieuwe kern van jouw bedrijf

Optimaal geïntegreerde modules

Tigris beschikt over diverse modules die verregaand met elkaar - en externe tools - zijn geïntegreerd. Zo heb je precies de beschikking over wat jij nodig hebt én is alles optimaal op elkaar afgestemd.

Alles altijd en overal beschikbaar

Onderweg, op je werk, bij een klant of thuis. Tigris is er altijd voor je. Zowel op desktop, tablets als smartphones werkt Tigris optimaal, zodat jij kunt werken waar en hoe je wilt.

Altijd een stap verder

We ontwikkelen het Tigris-platform continu door. Zo weet je zeker dat je met Tigris altijd bent ingespeeld op nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Powered by Salesforce

Tigris is ontwikkeld op basis van Salesforce, één van de meest krachtige software platforms ter wereld. Zo ben je verzekerd van een optimale basis en mooie extra's, zoals duizenden Salesforce apps die direct te combineren zijn met Tigris.

Communiceer real-time

Door de slimme social media en chatintegraties communiceer je real-time met je opdrachtgevers en kandidaten, zodat je vliegensvlug nieuwe contacten kunt leggen.