Customer support Tigris

Payrolling

Geen gedoe met geld door Tigris Payrolling

Het op tijd correct verlonen en factureren is vanzelfsprekend essentieel voor het vertrouwen dat opdrachtnemers en -gevers in je hebben. Binnen Tigris regel je het snel, zoveel mogelijk geautomatiseerd en altijd conform de actuele wet- en regelgeving. Zo heb jij je zaken op orde en kun jij je met een gerust hart focussen op je verdere groei.

Automatiseer je payrolling met deze modules

Icoon Kostprijssamensteller

Kostprijssamensteller

De kostprijssamensteller zorgt ervoor dat je altijd real-time inzicht in je kostprijs hebt en geen marges meer misloopt. Of het nu gaat om normale uren of ploegenuren; je kunt de kostprijs direct inzien en delen met bijvoorbeeld werkgevers.

Icoon Timesheets

Timesheets

Met Timesheets laat je kandidaten direct zelf hun uren invullen en die meteen door werkgevers accorderen. Dat werkt wel zo snel, direct en lekker voor alle betrokkenen.

Icoon Financiële administratie

Financiële administratie

Door de slimme koppeling tussen Tigris en Exact Online genereer je automatisch facturen en heb je real-time inzicht in de betaalstatus ervan. Zo ben je altijd up-to-date.

Icoon NMBRS integratie

NMBRS integratie

Loonstroken moeten kloppen, punt. Daarom werken we nauw samen met het beste in-cloud payroll platform op de Europese markt: NMBRS. Zo heb je snel en efficiënt altijd een kloppende loonstrook voor jouw kandidaten.

samenwerking nmbrs en tigris flexbranche

De nieuwe kern van jouw bedrijf

Optimaal geïntegreerde modules

Tigris beschikt over diverse modules die verregaand met elkaar - en externe tools - zijn geïntegreerd. Zo heb je precies de beschikking over wat jij nodig hebt én is alles optimaal op elkaar afgestemd.

Alles altijd en overal beschikbaar

Onderweg, op je werk, bij een klant of thuis. Tigris is er altijd voor je. Zowel op desktop, tablets als smartphones werkt Tigris optimaal, zodat jij kunt werken waar en hoe je wilt.

Altijd een stap verder

We ontwikkelen het Tigris-platform continu door. Zo weet je zeker dat je met Tigris altijd bent ingespeeld op nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Powered by Salesforce

Tigris is ontwikkeld op basis van Salesforce, één van de meest krachtige software platforms ter wereld. Zo ben je verzekerd van een optimale basis en mooie extra's, zoals duizenden Salesforce apps die direct te combineren zijn met Tigris.

Communiceer realtime

Door de slimme social media en chatintegraties communiceer je real-time met je opdrachtgevers en kandidaten, zodat je vliegensvlug nieuwe contacten kunt leggen.