Detachering

Detachering met écht toegevoegde waarde

Je helpt organisaties te accelereren door de benodigde menskracht te faciliteren. Met de slimme algoritmes van Tigris doe je dat voortaan next level en zorg je niet alleen voor die extra medewerkers, maar voor medewerkers die exact op de voor hen optimale plek aan de slag gaan. Door deze best fits help je jouw klanten nog sneller te groeien én bezorg je gedetacheerden maximaal werkgeluk. Een win-win die jouw organisatie naar het volgende niveau tilt.

Tailor made detachering

Door de modulaire opbouw van Tigris - en de vergaande integratie met allerlei relevante partners - beschikt Tigris over alle mogelijk relevante functionaliteit, waaruit je precies de voor jouw organisatie onderdelen kunt kiezen. Zo beschik je over één slim systeem, wat jouw detachering doet accelereren. Benieuwd hoe dit voor jouw organisatie werkt?

Vraag vandaag nog een live demo aan

Of download onze whitepaper 'meer rendement voor de intercedent'

samenwerking nmbrs en tigris flexbranche

De nieuwe kern van jouw bedrijf

Optimaal geïntegreerde modules

Tigris beschikt over diverse modules die verregaand met elkaar - en externe tools - zijn geïntegreerd. Zo heb je precies de beschikking over wat jij nodig hebt én is alles optimaal op elkaar afgestemd.

Alles altijd en overal beschikbaar

Onderweg, op je werk, bij een klant of thuis. Tigris is er altijd voor je. Zowel op desktop, tablets als smartphones werkt Tigris optimaal, zodat jij kunt werken waar en hoe je wilt.

Altijd een stap verder

We ontwikkelen het Tigris-platform continu door. Zo weet je zeker dat je met Tigris altijd bent ingespeeld op nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Powered by Salesforce

Tigris is ontwikkeld op basis van Salesforce, één van de meest krachtige software platforms ter wereld. Zo ben je verzekerd van een optimale basis en mooie extra's, zoals duizenden Salesforce apps die direct te combineren zijn met Tigris.

Communiceer real-time

Door de slimme social media en chatintegraties communiceer je real-time met je opdrachtgevers en kandidaten, zodat je vliegensvlug nieuwe contacten kunt leggen.