Maikel Neelen en Dean Versteeg van Tigris

Payroll

De stabiele en slimme motor voor jouw groei

Als flexorganisatie ben je een cruciale schakel tussen werkgever en werknemer. Correcte verloning en facturatie spelen een belangrijke rol in het optimaliseren van jouw klantbeleving. Met Tigris heb je dat in één keer voor elkaar. Door slimme payrolling automatisering zorgt Tigris dat je sneller en secuurder kunt opereren, terwijl je daar minder omkijken naar hebt. Zo kun jij je focussen op verdere groei, terwijl je weet dat de belangen van jouw klanten optimaal geborgd zijn.

Haal het meeste uit je bedrijf

Door slimme functionaliteiten en vergaande implementaties met de beste partners in de branche biedt Tigris het meest volledige totaalpakket voor payrolling organisaties. Benieuwd welke impact Tigris kan maken op het succes van jouw organisatie? 

Vraag vandaag nog een live demo aan

samenwerking nmbrs en tigris flexbranche

De nieuwe kern van jouw bedrijf

Optimaal geïntegreerde modules

Tigris beschikt over diverse modules die verregaand met elkaar - en externe tools - zijn geïntegreerd. Zo heb je precies de beschikking over wat jij nodig hebt én is alles optimaal op elkaar afgestemd.

Alles altijd en overal beschikbaar

Onderweg, op je werk, bij een klant of thuis. Tigris is er altijd voor je. Zowel op desktop, tablets als smartphones werkt Tigris optimaal, zodat jij kunt werken waar en hoe je wilt.

Altijd een stap verder

We ontwikkelen het Tigris-platform continu door. Zo weet je zeker dat je met Tigris altijd bent ingespeeld op nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Powered by Salesforce

Tigris is ontwikkeld op basis van Salesforce, één van de meest krachtige software platforms ter wereld. Zo ben je verzekerd van een optimale basis en mooie extra's, zoals duizenden Salesforce apps die direct te combineren zijn met Tigris.

Communiceer real-time

Door de slimme social media en chatintegraties communiceer je real-time met je opdrachtgevers en kandidaten, zodat je vliegensvlug nieuwe contacten kunt leggen.