Tigris directie

Financieel

Eén platform. Echt grip op je zaken.

Als financiële afdeling weet je precies hoe belangrijk het is om met efficiënte en correcte systemen te werken. Niks zo vervelend als bugs en slecht op elkaar afgestemde oplossingen. Met Tigris is dat verleden tijd. Ons alles-in-1-platform met vergaande integraties met relevante partners heeft alles in huis wat je nodig hebt. Of het nu gaat om uren invoeren, administratieve mutaties of inzichten om je bedrijfsprocessen te verbeteren: Tigris kan het allemaal.

Vraag vandaag nog een live demo aan

Voorbeelden van Tigris tools die jouw werkdag makkelijker maken

Digitaal ondertekenen

Ben jij nog druk met het printen, scannen en versturen van je contracten? Met de gebruiksvriendelijke digitale ondertekenopties in Tigris is dat verleden tijd. En doordat ondertekende contracten ook meteen op de juiste plek worden gearchiveerd én je proactief meldingen krijgt wanneer nog iets mist, heb je hier écht geen omkijken meer naar.

Kvk-check

Weer een adreswijziging van een opdrachtgever gemist? Druk met het invoeren van contactgegevens? Niet met Tigris. Via onze automatische KvK-check wordt alle beschikbare informatie automatisch ingevoerd. En doordat Tigris iedere 3 maanden voor je checkt of de gegevens nog actueel zijn, mis je ook in de toekomst niks meer.

Efficiënte salarisstroken

Salarisstroken moeten kloppen. Daarom werkt Tigris samen met het beste cloud payroll platform op de Europese markt: NMBRS. De benodigde informatie wordt automatisch naar NMBRS verzonden, waarna salarisstroken ook geautomatiseerd vanuit NMBRS worden opgeslagen in Tigris, zodat je ze kunt inzien en versturen. Makkelijker kunnen we het écht niet maken.

Tigris signrequest
Tigris KvK
Tigris Kostprijs sammensteller
samenwerking nmbrs en tigris flexbranche

De nieuwe kern van jouw bedrijf

Optimaal geïntegreerde modules

Tigris beschikt over diverse modules die verregaand met elkaar - en externe tools - zijn geïntegreerd. Zo heb je precies de beschikking over wat jij nodig hebt én is alles optimaal op elkaar afgestemd.

Alles altijd en overal beschikbaar

Onderweg, op je werk, bij een klant of thuis. Tigris is er altijd voor je. Zowel op desktop, tablets als smartphones werkt Tigris optimaal, zodat jij kunt werken waar en hoe je wilt.

Altijd een stap verder

We ontwikkelen het Tigris-platform continu door. Zo weet je zeker dat je met Tigris altijd bent ingespeeld op nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Powered by Salesforce

Tigris is ontwikkeld op basis van Salesforce, één van de meest krachtige software platforms ter wereld. Zo ben je verzekerd van een optimale basis en mooie extra's, zoals duizenden Salesforce apps die direct te combineren zijn met Tigris.

Communiceer real-time

Door de slimme social media en chatintegraties communiceer je real-time met je opdrachtgevers en kandidaten, zodat je vliegensvlug nieuwe contacten kunt leggen.