Tigris directie

Tigris Uitzendsoftware

Het uitzendsoftware platform dat jouw flexbureau lanceert

Tigris is hét platform om jouw uitzendbureau verder uit te bouwen. Uitgebreide functionaliteiten en slimme algoritmes stellen je in staat sneller te accelereren dan ooit tevoren. We combineren backoffice en frontoffice in één platform, hierdoor kunnen we de kandidaat en de opdrachtgever optimaal laten samenwerken. Zo bezorgt Tigris je een unieke combinatie van voordelen, een unieke basis waarmee de uitzendbranche volop door kan groeien!

Start vandaag nog met de proefversie van Tigris

Direct weten hoe de Tigris omgeving eruitziet, en wat je ermee kunt? Download dan de gratis omgeving zodat je direct live aan de slag kunt.

Start Tigris nu

Óf lees eerst de succesverhalen van onze klanten

samenwerking nmbrs en tigris flexbranche

De nieuwe kern van jouw bedrijf

Optimaal geïntegreerde modules

Tigris beschikt over diverse modules die verregaand met elkaar - en externe tools - zijn geïntegreerd. Zo heb je precies de beschikking over wat jij nodig hebt én is alles optimaal op elkaar afgestemd.

Alles altijd en overal beschikbaar

Onderweg, op je werk, bij een klant of thuis. De Tigris uitzendsoftware is er altijd voor je. Zowel op desktop, tablets als smartphones werkt Tigris optimaal, zodat jij kunt werken waar en hoe je wilt.

Altijd een stap verder

We ontwikkelen het Tigris-platform continu door. Zo weet je zeker dat je met Tigris altijd bent ingespeeld op nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Helemaal afgestemd op de uitzendbranche.

Powered by Salesforce

Tigris is ontwikkeld op basis van Salesforce, één van de meest krachtige software platforms ter wereld. Zo ben je verzekerd van een optimale basis en mooie extra's, zoals duizenden Salesforce apps die direct te combineren zijn met Tigris.

Communiceer real-time

Door de slimme social media en chatintegraties communiceer je real-time met je opdrachtgevers en kandidaten, zodat je vliegensvlug nieuwe contacten kunt leggen.

Wie gingen je voor?
Kasia Szwarc | Wena
We merkten meteen dat de mensen achter Tigris verstand hebben van de uitzendwereld. Ze kennen de behoeftes van onze sector dus weten hoe belangrijk backoffice en frontoffice zijn.
Lees dit succesverhaal
| De Zorgfabriek
In Tigris zitten hele goede lijsten en overzichten, waardoor je heel goed je kandidaten in de gaten kunt houden. Dit geeft je meer grip op het proces, waardoor je sneller kunt schakelen en makkelijker vacatures kunt invullen.
Lees dit succesverhaal
Demo Tigris app
Kim Lek | Enginear
Tigris zit constant in de vooruitgang. Ze denken constant mee hoe het platform efficiënter gemaakt kan worden: hoe kunnen processen sneller. Een stukje innovatie dus, en dat trok ons heel erg.
Lees dit succesverhaal
Michel van Hoeij | Jeij
We doen veel liever een verbeterslag achteraf, dan dat we opgescheept zitten met allerlei overbodige functionaliteiten.
Lees dit succesverhaal
benieuwd hoe het precies werkt?

Ontdek vandaag nog de proefversie van Tigris

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Met onze proefversie kom je direct in de Tigris omgeving

Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen we je graag telefonisch óf plannen we een live demo met je in zodat we je alle mogelijkheden van onze uitzendsoftware kunnen laten zien.