Tigris directie

HR

Het HR-platform dat voor je werkt

Je bent op dagelijkse basis bezig met contracten, gegevens en de laatste wet- en regelgeving. Secuur werk waarbij overzicht, volledigheid en het tijdig verwerken van veranderingen belangrijk zijn. Tigris neemt je dat zoveel mogelijk uit handen door slimme automatisering (zoals het automatisch archiveren van bestanden) en proactieve signalering op basis van slimme algoritmes. Zo neemt Tigris je een hoop werk uit handen, mis je nooit meer iets en kun jij je bezig houden met de zaken waar je écht verschil maakt. Nieuwsgiering wat Tigris allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vraag vandaag nog een live demo aan

Een greep uit de HR-functies die jouw leven vergemakkelijken

Icoon Talent journeys

Talent journeys

Talent moet je koesteren. Door grip te krijgen op de loopbaan van je kandidaten, verlies je niemand uit het oog en kun je hen proactief faciliteren. In Tigris zie je in één overzicht waar alle kandidaten zich in het proces bevinden én wordt je proactief op aandachtspunten gewezen.

Slim inspelen op soft skills

Hard skills zijn belangrijk om te bepalen of iemand geschikt is voor een functie, soft skills bepalen of diegene er ook écht op zijn plek is en blijft. Daarom biedt Tigris volop ruimte om juist ook de soft skills in kaart te brengen en het carrière pad te monitoren, voor een compleet beeld van de mens achter de functie.

CAO-wijzer

Wet- en regelgeving verandert snel en als HR-afdeling krijg je te maken met veel verschillende cao’s. Met de CAOWijzer haal je met één druk op de knop de laatste relevante cao-informatie op. Is er een wijziging in de cao? Tigris geeft je automatisch een melding.

Tigris talent journey
Tigris KvK
Tigris CAO info
samenwerking nmbrs en tigris flexbranche

De nieuwe kern van jouw bedrijf

Optimaal geïntegreerde modules

Tigris beschikt over diverse modules die verregaand met elkaar - en externe tools - zijn geïntegreerd. Zo heb je precies de beschikking over wat jij nodig hebt én is alles optimaal op elkaar afgestemd.

Alles altijd en overal beschikbaar

Onderweg, op je werk, bij een klant of thuis. Tigris is er altijd voor je. Zowel op desktop, tablets als smartphones werkt Tigris optimaal, zodat jij kunt werken waar en hoe je wilt.

Altijd een stap verder

We ontwikkelen het Tigris-platform continu door. Zo weet je zeker dat je met Tigris altijd bent ingespeeld op nieuwe inzichten en ontwikkelingen.

Powered by Salesforce

Tigris is ontwikkeld op basis van Salesforce, één van de meest krachtige software platforms ter wereld. Zo ben je verzekert van een optimale basis en mooie extra's, zoals duizenden Salesforce apps die direct te combineren zijn met Tigris.

Communiceer real-time

Door de slimme social media en chatintegraties communiceer je real-time met je opdrachtgevers en kandidaten, zodat je vliegensvlug nieuwe contacten kunt leggen.