Releases App

Het wordt voor kandidaten steeds belangrijker om alles makkelijk en binnen handbereik beschikbaar te hebben - Carrière in je broekzak! Om dit nieuwe normaal te faciliteren hebben wij bij Tigris een kandidaten app. Deze app wordt altijd up-to-date gehouden met de laatste technologische ontwikkelingen en zorgt er voor dat jouw kandidaat een onvergetelijke beleving heeft!

Onze Future-proof app blijft in ontwikkeling. Hou hier bij welke toffe ontwikkelingen we implementeren.

Uren invoeren was nooit zo eenvoudig!

automatische ontrafeling naar de juiste uursoort - écht administratieve ontzorging.

Is jouw organisatie vaak veel tijd kwijt aan het verwerken van uren? Met de Tigris kandidaten app vullen jouw flexkrachten makkelijk en snel de gewerkte uren in. Met de slider die in de app verwerkt zit kan jouw kandidaat zijn gewerkte uren doorgeven door simpelweg de slider bij de goede tijden te plaatsen.

Met de app zetten we technologie in waarmee de uren automatisch worden ontrafelt. Jouw organisatie hoeft dus minder correcties uit te voeren op de ingevulde timesheets - dat is nog eens makkelijk!

Gestroomlijnde communicatie met je kandidaten!

Als flexbureau is het soms lastig communiceren met je kandidaten. Via de mail reageren ze soms pas na 2 weken, en de telefoon nemen ze simpelweg niet op. Niet alleen dat, maar de constante heen-en-weer van communicatie kan ook zorgen voor een langer en moeizamer proces. 

Met de Tigris kandidaten app loopt jouw communicatie met je kandidaten gestroomlijnd en volledig automatisch. Omdat onze app gekoppeld is aan ons platform kun je als flexbureau concrete communicatie flows opzetten om jouw kandidaten een ultieme beleving te bieden. 

Zijn ze bijvoorbeeld vergeten hun uren in te vullen, staat hun loonstrook klaar of is er een interessante vacature online gekomen? Je stelt ze direct op de hoogte door een automatische notificatie in te stellen. 

 

Loonstroken altijd binnen handbereik

Jouw kandidaten moeten nu waarschijnlijk een aparte app downloaden om hun loonstroken in te zien. Dit vraagt om extra moeite, extra ruimte en een extra inlog.

Bij Tigris hebben we alles binnen 1 app geregeld: ook de loonstroken dus! Jouw kandidaten hebben direct toegang tot hun loonstroken via de app. Zo hoeven ze dus geen extra app te downloaden om deze te zien, en ook hoeven ze hun pc er niet meer bij te pakken!

Een onvergetelijke Talent Journey

Veel kandidaten worden vandaag nog steeds niet op de hoogte gehouden van hun sollicitatie proces. Doet jouw bureau dit wel, dan onderscheid je jezelf van andere partijen en weet je hierdoor meer kandidaten te plaatsen. Dit omdat jij een echte connectie maakt met je kandidaten. 

Met de Tigris kandidaten app geeft jouw recruiter elke kandidaat een onvergetelijke ervaring. Jouw kandidaten weten precies welke sollicitaties nog lopen, waar ze zijn voorgesteld en waar ze intakes hebben.

Zijn ze net op gesprek geweest of worden ze op dit moment voorgesteld bij de werkgever, je kandidaat weet altijd hoe het zit! Want de communicatie met je kandidaat, dié is cruciaal. 

Inloggen is makkelijker dan ooit!

In onze nieuwe app bepalen jouw kandidaten helemaal zelf op welke manier ze in willen loggen.

In de basis is de app ingesteld met een wachtwoord. Maar in de instellingen kan je kandidaat makkelijk bepalen hoe hij of zij in wilt loggen! 

Maken ze het liefst gebruik van een pincode? Of hebben ze Face ID altijd ingesteld staan op hun telefoon? Het is allebei mogelijk met de kandidaten app!

Jouw Nieuwsitems direct bij de kandidaat

Door als organisatie geïntegreerd te zijn met de Tigris software, kun jij makkelijk nieuwsberichten in de app zetten.

Je kandidaten op de hoogte stellen van het laatste nieuws binnen jouw organisatie? Slim aangeboden op de hoofdpagina van jouw organisatie! Als organisatie heb je namelijk de mogelijkheid om je eigen nieuwsberichten op de organisatie pagina te posten. Zo bepaal jij wat je kandidaten te zien krijgen en welke informatie je ze wilt laten zien. 

Omdat alles geïntegreerd is kunnen ze de berichten direct in de app lezen en staan ze altijd in contact met jouw organisatie.

De lancering!

op 31 januari was het dan zo ver: we lanceerden voor het eerst onze nieuwe app! Na een lange periode hard werken mochten we met ons eindproduct pronken bij enthousiaste klanten.

We namen de kijkers mee door alle functionaliteiten en verbeteringen binnen de nieuwe app. Wil jij graag meer informatie over de nieuwe app? Kijk dan het webinar terug om alles te leren!

Kijk hier het webinar terug!