Aan het laden

Persoonlijk contact met e-mail automation

Kandidaten wil je natuurlijk netjes en op een correcte manier afwijzen wanneer je momenteel geen passende functie voor ze hebt. Maar het correct afwijzen van kandidaten kan ook veel tijd in beslag nemen; helemaal wanneer er veel sollicitaties zijn. Daarom wil je ook dit proces zo efficiënt mogelijk inrichten zonder dat het je organisatie een slecht imago oplevert.

Met de Tigris Processamensteller kun je kandidaten op het juiste moment een correcte e-mail sturen met een toelichting; precies op de manier hoe jij het wilt voor jouw flexbureau. Hieronder vind je een visuele weergave hoe dit in Tigris in te richten valt.

In de afbeelding is te zien dat het proces in verschillende stappen is opgebouwd. Het proces start wanneer er een waarde op de sollicitatie gewijzigd wordt. Op de sollicitatie kun je bijvoorbeeld een keuzelijst inrichten met de waarde ‘Geen functie’.

Vervolgens kun je aangeven wanneer deze actie moet worden uitgevoerd. In dit geval vindt deze actie plaats wanneer de waarde van de keuzelijst verandert in ‘Geen functie’.

Er wordt dan automatisch een e-mail verstuurd naar de betreffende sollicitant.

Blijf op de hoogte!

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit bericht via:

Gratis proberen

Meer updates

18 september

NMBRS en Tigris slaan handen ineen voor geavanceerde uitzendsoftware binnen de flexbranche

Lees meer

26 mei

Hoe maak je als flexbureau je back office sexy?

Lees meer
loonheffing

18 december

Loonheffing buitenlandse werknemers 2019

Lees meer

"Tigris bespaart ons tijd, geld en geeft volledige controle."

Anne Bakker - Artiflex