Aan het laden

Beste uitzendsoftware alleen is niet voldoende

Door te werken met de beste uitzendsoftware behaal je een voorsprong ten opzichte van je concurrenten. Dit zorgt er namelijk voor dat je geen kansen meer mist en op de juiste momenten in contact bent met je opdrachtgevers en kandidaten. Maar door alleen gebruik te maken van de beste uitzendsoftware ben je er nog niet. Het aanschaffen van de beste uitzendsoftware vraagt een investering in tijd en kosten. Een investering waar je vervolgens het maximale rendement uit wilt halen.

Daarnaast staan de technologische ontwikkelingen niet stil en je software leverancier zal ongetwijfeld ook ontwikkelingen doorvoeren in haar systeem. Hoe blijf je op de hoogte van al deze ontwikkelingen en hoe benut je deze optimaal?

Om voorop te blijven lopen als uitzendorganisatie is het belangrijk om naast de juiste software ook voor een partij te kiezen die met je organisatie meedenkt. Je wilt natuurlijk stappen maken naar een volgend niveau en het is fijn als je software leverancier je hier handvaten voor biedt.

Daarom kiest Tigris voor een customer success manager

Met ingang van 1 april is Dean Versteeg bij ons begonnen als customer success manager. De afgelopen weken heeft hij zich op de achtergrond al bezig gehouden met het optimaliseren van een aantal processen.

Dean zal zich voornamelijk bezig gaan houden met het in kaart brengen van behoeftes bij klanten en potentiƫle klanten van Tigris. Zo zorgt hij ervoor dat jij de juiste oplossing voor jouw business gaat gebruiken, maar ook dat je er het maximale rendement uit haalt. Dit allemaal met maar 1 doel: zorgen dat jij een super tevreden klant wordt!

Soms zit het hem in kleine dingen of je een bepaalde kandidaat uiteindelijk wel of niet binnen haalt. Door regelmatig te sparren en mee te denken, kan het systeem steeds verder worden afgestemd op de processen van jouw uitzendbureau. Zet bijvoorbeeld je marketingbudget slimmer in of optimaliseer je dashboard voor een beter overzicht. Of wat denk je van het automatisch aanmaken van bepaalde taken of sjablonen? Onze customer success manager denkt graag met je mee hoe hij jouw uitzendorganisatie naar het volgende niveau kan brengen!

Blijf op de hoogte!

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit bericht via:

Gratis proberen

Meer updates

18 september

NMBRS en Tigris slaan handen ineen voor geavanceerde uitzendsoftware binnen de flexbranche

Lees meer

26 mei

Hoe maak je als flexbureau je back office sexy?

Lees meer
loonheffing

18 december

Loonheffing buitenlandse werknemers 2019

Lees meer

"Tigris bespaart ons tijd, geld en geeft volledige controle."

Anne Bakker - Artiflex