Aan het laden

Uitzendsoftware op Salesforce

Uitzendsoftware vormt de basis van je uitzendorganisatie. Goede uitzendsoftware zorgt er onder andere voor dat je kandidaten en opdrachtgevers eenvoudig kunt samenbrengen en zo optimaal mogelijk kunt faciliteren. Heel belangrijk dus dat de basis goed is.

Wat het moeilijk maakt om een goede basis voor je uitzendorganisatie te creëren is de diversiteit en complexiteit van het uitzendproces. Dit proces is namelijk veel omvattend, omdat het strekt van jobmarketing en recruitment tot payrolling. Er zijn veel goede programma’s en tools op de markt die uitblinken in gedeeltes van het uitzendproces. Tot nu toe is er nog geen software die uitblinkt in het hele uitzendproces. Maar daar brengt Tigris, gebouwd op Salesforce, verandering in. Lees snel verder hoe dat kan.

Uitzendsoftware op Salesforce. Wat zijn de voordelen?

Software moet eenvoudig en intuïtief zijn om mee te werken. Door uitzendsoftware te kiezen die op Salesforce werkt ben je hiervan verzekert. Salesforce is het grootste CRM-systeem ter wereld. Dagelijks werken er ruim 150.000 bedrijven op Salesforce. Dit zorgt ervoor dat je de zekerheid hebt dat je software op een betrouwbare basis is ontwikkelt. De risico’s dat de software niet werkt of even niet beschikbaar is, is minimaal. Maar naast de gebruikerseenvoud zijn er uiteraard meer voordelen:

Open

De wereld is steeds meer verbonden. Dit maakt dat jouw uitzendsoftware ook verbonden moet zijn met de buitenwereld. Door te werken met een platform zoals Salesforce waarop veel bedrijven zich hebben aangesloten zijn de meest gebruikte applicaties vaak al beschikbaar op het platform. Al deze apps zijn beschikbaar via een appstore. Zo is het mogelijk om onze uitzendsoftware te gebruiken voor jouw uitzendbureau en deze direct samen te laten werken met bijvoorbeeld Mailchimp. Je hoeft zelf geen complexe integraties te leggen maar wel verbonden bent met de platformen en applicaties om die de communicatie met jouw opdrachtgevers en kandidaten zo optimaal mogelijk maken. Er zijn op dit moment al ruim 3400 applicaties beschikbaar in de appstore van Salesforce.

Integraal

Je wilt niet met allemaal losse software werken voor de diverse stappen uit het uitzendproces. Het is veel handiger als je recruitmentsoftware en payrollsoftware op een platform beschikbaar zijn. Eén software voor het hele proces betekent dat je altijd alles bij de hand hebt, elke gedeelte op deze manier werkt (handig voor gebruikers) en het complete traject van begin tot eind meetbaar is.. Ben je bezig met het aantrekken van nieuwe kandidaten of het verlonen van een werknemer? Een gebruiker heeft het complete overzicht in 1 systeem.

Meetbaar

Meten is weten, en daar is Salesforce juist krachtig in. Heel eenvoudig maak je dashboards en rapporten waaruit je nieuwe inzichten kunt halen. Komt een kandidaat van Indeed.nl en wordt hij uiteindelijk bij een opdrachtgever geplaatst? Jij kunt het in 1 oogopslag zien. Maar wat als je ook nog weet wat hij uiteindelijk aan marge en omzet opbrengt? Door deze inzichten in je uitzendsoftware weet je welke kandidaten met welke functies het meeste opbrengen bij een opdrachtgever en wat het kost om deze kandidaten te werven. Goed gebruik van data zal ervoor zorgen dat de ervaring van de kandidaat of opdrachtgever beter wordt.
Onze uitzendsoftware is één programma voor alle aspecten van het uitzendproces. Het is eenvoudig in gebruik, werkt gemakkelijk samen met andere programma’s en zorgt ervoor de jouw uitzendorganisatie zich kan focussen op groei.

Blijf op de hoogte!

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit bericht via:

Gratis proberen

Meer updates

18 september

NMBRS en Tigris slaan handen ineen voor geavanceerde uitzendsoftware binnen de flexbranche

Lees meer

26 mei

Hoe maak je als flexbureau je back office sexy?

Lees meer
loonheffing

18 december

Loonheffing buitenlandse werknemers 2019

Lees meer

"Tigris bespaart ons tijd, geld en geeft volledige controle."

Anne Bakker - Artiflex