Astare kantoor

Astare & Tigris: specialistische planningsproblemen makkelijk gemaakt

Succesverhaal

De match

Yvette Smit van Astare – specialistisch uitzendbureau in de GGZ – vertelt graag over haar ervaringen met Tigris.

“In ons uitzendbureau hebben we veel te maken met het inplannen van diensten. Door allerlei uitzonderingen is dat best complex, waardoor we software op maat hadden laten ontwikkelen maar ondanks dat nog veel met de hand moesten doen.

Onze oprichters zijn zelf werkzaam geweest in de GGZ en we weten zodoende als geen ander hoe belangrijk zaken als kwaliteit en persoonlijk contact zijn in ons vak. Die dingen dreigden echter onder te sneeuwen door alle administratieve lasten. Kortom, dat moest anders.

Zodoende zijn we op zoek gegaan naar een partij die ons kon helpen hierin door te groeien en kwamen we in 2019 in contact met Tigris.

Dat was echt een warm bad. Tigris heeft vanaf dag één laten zien zeer bereid te zijn mee te denken en samen verder te groeien. Niet alleen hebben we via het Tigris-platform al onze administratie en processen in één omgeving kunnen onderbrengen, ook heeft Tigris een aanvullende module laten ontwikkelen om onze planningsproblematiek adequaat te tackelen. Speciaal voor ons!

Ons bedrijf groeit hard en het is ontzettend fijn om te weten dat we een partner hebben die ons ontzorgt, zodat wij ons weer volledig kunnen focussen op de belangrijke zaken, zoals kwaliteit en persoonlijk contact. Kortom, missie geslaagd!”

De communicatie met de mensen van Tigris prettig en laagdrempelig. Soms voelt het bijna alsof we er met Tigris nieuwe collega’s op afstand bij gekregen hebben.

Het mooiste van Tigris

“Het all-in-one platform, met planning en verloning in één, is een verademing en iets wat volgens mij maar weinig andere softwarepartijen kunnen bieden. Het werkt enorm efficiënt.

Verder is het platform erg gebruiksvriendelijk en de communicatie met de mensen van Tigris prettig en laagdrempelig. Als wij bijvoorbeeld ideeën hebben over verbeteringen in de app staan ze daar erg voor open. Soms voelt het bijna alsof we er met Tigris nieuwe collega’s op afstand bij gekregen hebben.”

Terug naar overzicht