Customer support Tigris

Artiflex & Tigris: processen professionaliseren vanuit visie

Succesverhaal
71CDFE08-122A-4D2E-B353-66956A2BC44E@1xCreated with sketchtool.

De match

“In 2005 zijn we met Artiflex gestart en eigenlijk vanaf dag één hard gegroeid. Om onze groei te kunnen bolwerken ontwikkelden we met vallen en opstaan onze workflows. Met als resultaat dat we uiteindelijk van de losse systemen aan elkaar hingen. Niet erg efficiënt en toekomstbestendig.”

Vertelt Colin van Goethem, projectleider bij Artiflex (uitzender in de bouw, metaal, techniek en infra), over zijn ervaring met Tigris.

“Overigens denk ik dat veel groeiende bedrijven zo’n situatie wel herkennen” vervolgt hij met een glimlach.

“We hadden het sterke gevoel dat het makkelijker moest kunnen. Maar, hoe dan? In onze zoektocht naar een ideale oplossing kwamen we via via in aanraking met Tigris. Ik denk rond 2017, ze waren in ieder geval net begonnen. Natuurlijk waren we wel een beetje sceptisch om met een startend bedrijf in zee te gaan, maar toen ze ons meenamen in hun totaaloplossing (één systeem dat alle flexbranche processen kan ondersteunen), hun visie op de toekomst van de flexbranche en de plek die ze daarin met hun platform willen innemen, waren we al snel om. In de loop van 2017 zijn we dan ook overgestapt op Tigris en daar hebben we geen moment spijt van gehad!”

Het mooiste van Tigris

“Wanneer je een tikje handig en leergierig bent kun je in Tigris heel veel zelf inrichten. Ideaal, want zo kun je bestaande processen heel makkelijk in Tigris schuiven, over het algemeen zonder dat je daar de mensen van Tigris voor nodig hebt.

Verder zijn we onder de indruk van de visie die Tigris op de arbeidsmarkt heeft en hoe ze het platform zo ontwikkelen dat het voor ons de ideale springplank is om in te spelen op alle ontwikkelingen en de kansen die daar uit voortkomen. Uiteraard besteden we hier intern ook veel aandacht aan en het is fantastisch om met Tigris een partner te hebben die hier proactief mee bezig is. Ik ken geen enkele andere leverancier die dit ook zo doet, ze zijn daarin écht onderscheidend!

En uiteraard is het ook gewoon ideaal dat Tigris alle onderdelen van een flexorganisatie als de onze kan ondersteunen vanuit één platform. Dat scheelt een hoop gedoe met verschillende pakketten, koppelingen, synchronisaties en meer van dat soort ellende. Top!"

Wanneer je een tikje handig en leergierig bent kun je in Tigris heel veel zelf inrichten. Ideaal, want zo kun je bestaande processen heel makkelijk in Tigris schuiven.
Terug naar overzicht