Tigris kantoor

Maintec & Tigris: continu vernieuwen voor een koppositie

Succesverhaal
Vernieuwing en digitalisering zijn in onze branche key om te kunnen groeien. We merkten dat Tigris dit als geen ander begrijpt. Die ‘new kid on the block’ mentaliteit sprak ons enorm aan.

De match

“Tigris was voor ons zeker niet de enige optie, maar we zagen direct dat ze met iets vernieuwends bezig waren.” Opent Johan Rensing, CEO van Maintec.

Maintec, dominante uitzender in de technische branches, was in 2019 op zoek naar een backoffice oplossing om ook verloning in huis aan te bieden en zo klanten nog verder te ontzorgen.

Johan: “Toen we twee jaar geleden op zoek waren naar een payroll oplossing waren we met diverse partijen in gesprek. Ze hadden allemaal een pakket waarmee we onze verloning prima zouden kunnen regelen naar ons idee. Ergens in deze verkenningsfase raakten we ook in gesprek met Tigris. Hoewel juist hun platform nog niet helemaal leek aan te sluiten en ze vooral de nadruk legden op hun front-office oplossingen, waren we direct geïntrigeerd door hun innovatieve aanpak.

Vernieuwing en digitalisering zijn in onze branche key om te kunnen groeien. We merkten dat Tigris dit als geen ander begrijpt. Die ‘new kid on the block’ mentaliteit sprak ons enorm aan.

Hun basisplatform staat als een huis en je kunt dit uitbouwen met allerlei tools voor jouw specifieke behoeftes. Ook de gebruiksvriendelijkheid en de inzichten die Tigris je biedt zijn een grote pre. Nieuwe medewerkers zijn hierdoor in no-time ‘up and running’ en collega’s beschikken over veel meer real-time managementinformatie dan voorheen, zodat ze hun dagelijkse praktijk strak kunnen sturen en weten waar ruimte zit voor verbetering.”

Het mooiste van Tigris

“Wat ik enorm waardevol vind aan het contact met Tigris, is dat ze heel benaderbaar zijn. Als je een platform aanbiedt dat het hart vormt van de dienstverlening van jouw klanten, kan dat alleen succesvol zijn als je transparant en open bent naar elkaar. Met Tigris hebben we het gevoel dat partnerschap écht te hebben.

Verder merken we aan alles dat Tigris groeit en zich ontwikkelt. Om in onze branche voorop te kunnen blijven lopen moet je nieuwe technologie ontwikkelen. Het is voor ons heel fijn een partner te hebben die dit ziet en daarop acteert.”

Terug naar overzicht