Maikel Neelen en Dean Versteeg van Tigris

Moving you beyond matching

Hi, wij zijn Tigris; het slimme all-in-one platform voor de flexbranche. Gecombineerd met onze unieke toekomstvisie zijn we jouw motor voor verder succes in de flexbranche!

Bekijk onze Roadmap

| Haan Personeelsdiensten
“Het proces van Tigris van inschrijving tot plaatsing scheelde volgens mij wel 40 kliks in vergelijking met andere partijen.” - Bart Haan
Lees dit succesverhaal
Janneke Rauwerda | ProWurk
We willen in onze strategische speerpunten staan, innovatief zijn en op de tijd vooruit lopen. Daar zochten we een partij bij die toekomstbestendig is en met ons mee kan groeien.
Lees dit succesverhaal
Kasia Szwarc | Wena
We merkten meteen dat de mensen achter Tigris verstand hebben van de uitzendwereld. Ze kennen de behoeftes van onze sector dus weten hoe belangrijk backoffice en frontoffice zijn.
Lees dit succesverhaal
| De Zorgfabriek
In Tigris zitten hele goede lijsten en overzichten, waardoor je heel goed je kandidaten in de gaten kunt houden. Dit geeft je meer grip op het proces, waardoor je sneller kunt schakelen en makkelijker vacatures kunt invullen.
Lees dit succesverhaal
Demo Tigris app
Kim Lek | Enginear
Tigris zit constant in de vooruitgang. Ze denken constant mee hoe het platform efficiënter gemaakt kan worden: hoe kunnen processen sneller. Een stukje innovatie dus, en dat trok ons heel erg.
Lees dit succesverhaal
Michel van Hoeij | Jeij
We doen veel liever een verbeterslag achteraf, dan dat we opgescheept zitten met allerlei overbodige functionaliteiten.
Lees dit succesverhaal
Tigris kantoor
Johan Rensing | Maintec
Vernieuwing en digitalisering zijn in onze branche key om te kunnen groeien. We merkten dat Tigris dit als geen ander begrijpt. Die ‘new kid on the block’ mentaliteit sprak ons enorm aan.
Lees dit succesverhaal
Astare kantoor
Yvette Smit | Astare
De communicatie met de mensen van Tigris prettig en laagdrempelig. Soms voelt het bijna alsof we er met Tigris nieuwe collega’s op afstand bij gekregen hebben.
Lees dit succesverhaal
Customer support Tigris
Colin van Goethem | Artiflex
Wanneer je een tikje handig en leergierig bent kun je in Tigris heel veel zelf inrichten. Ideaal, want zo kun je bestaande processen heel makkelijk in Tigris schuiven.
Lees dit succesverhaal

Plan vandaag nog een demo van de Tigris-software

Wil je direct een gevoel krijgen van wat Tigris voor jouw organisatie kan betekenen? Plan meteen een demo en ontdek hoe jij met Tigris aan de slag kunt!

Start nu met Tigris