Aan het laden

Dat Tigris een cv automatisch uitleest en de gegevens doorvoert is enorm tijdbesparend

14/12/2018

Als ik tegen iets aanloop of iets aan het systeem toegevoegd wil hebben, staat het team van Tigris altijd klaar om mee te denken en regelmatig komen ze met een oplossing.
Dat Tigris een cv automatisch uitleest en de gegevens doorvoert is enorm tijdbesparend - Flexitalent

Aan de ingang van een groot parkeerterrein staat een portiershuisje. Geen locatie waar je in eerste instantie een uitzendbureau verwacht. Maar in dit onverwacht sfeervolle pand huisvest Flexitalent. ‘Nu de uitzendwereld zich veel meer op online vlak afspeelt, hoef je je niet meer direct in het centrum te bevinden,’ aldus oprichter Menno Hooijmeijer. Het is een unieke locatie en biedt mogelijkheden voor de toekomst. ‘Maar ooit wil ik daar zitten,’ lacht Menno, terwijl hij wijst naar het grote kantoorpand aan de andere kant van het parkeerterrein.‘Flexitalent is een Fullservice Recruitmentbureau met een torenhoge ambitie.
Wij zetten Talenten in binnen de Techniek, Logistiek, Bouw, Industrie en Zakelijke dienstverlening op MBO en HBO niveau. Wij verzorgen dit op basis van Werving&Selectie, Uitzenden, Detacheren, Payrolling en méér. Iedere dag weer zijn wij op een commerciële en slimme manier actief om nog méér en nog beter waarde toe te voegen bij onze klanten.

De app van Tigris is ideaal. Als ik onderweg ben en even wat gegevens van een kandidaat of opdrachtgever nodig heb, heb ik die direct paraat.

Gegevens uploaden en wijzigingen doorvoeren

Dit doe ik onder ander door middel van Tigris. Het is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk invulbaar. Ik vind het echt een enorme pre dat je foto’s van de kandidaten kunt uploaden.
Sinds ik met Tigris werk, houd ik meer tijd over voor andere zaken binnen het bedrijf. Dit komt onder andere doordat Tigris automatisch cv’s uitleest en de gegevens upload in het systeem. Er worden zelfs steekwoorden uit een cv gematcht aan een eventuele opdrachtgever. Gegevens zijn in no time geüpload en wijzigingen kunnen makkelijk en direct doorgevoerd worden.

 

AVG proof

Als ik tegen iets aanloop of iets aan het systeem toegevoegd wil hebben, staat het team van Tigris altijd klaar om mee te denken en regelmatig komen ze met een oplossing. Ik zou het bijvoorbeeld fijn vinden als de maximale bestandsgrootte van de files die je upload omhoog kan. Hier kan het Tigristeam vast iets aan doen.

Ook de app van Tigris is ideaal. Als ik onderweg ben en even wat gegevens van een kandidaat of opdrachtgever nodig heb, heb ik die direct paraat. Alle gegevens zitten op een centrale plek en het is ook nog eens AVG proof. Het is daarmee voor een intermediair of eenmanszaak die geen gebruik maakt van verloning, ook een prima systeem om mee te werken.

Deel dit bericht via:

Gratis proberen

"Tigris bespaart ons tijd, geld en geeft volledige controle."

Anne Bakker - Artiflex