Aan het laden

De kern voor Artiflex

14/12/2017

De kern voor Artiflex
De kern voor Artiflex - Jeroen van Wijk

Inzicht maakt alles beter.

De absolute toegevoegde waarde van Tigris zit hem in het feit dat alles inzichtelijk is en dat de data kan worden afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Iedere medewerker kan zijn eigen resultaten inzien en deze vergelijken met die van collega’s. Hierdoor heeft iedereen inzicht in zijn prestaties van de afgelopen uren, dagen en maanden. Aan de hand van deze resultaten kun je gericht actie ondernemen en belangrijke zaken verbeteren. We ondernemen niet langer actie op basis van gevoel, maar op basis van gemeten resultaten.

Dankzij de inzichten die we via Tigris verkrijgen, worden we steeds beter en efficiënter.

Sneller ingewerkt in functie

Doordat iedereen inzicht heeft in zijn eigen resultaten, zijn onze medewerkers in staat om zichzelf te blijven verbeteren en ontwikkelen. Als je zonder branche- of werkervaring bij Artiflex aan de slag gaat, ben je toch in staat je prioriteiten te stellen. Het systeem is zo makkelijk in gebruik dat iedereen ermee kan werken.

Meer controle

Dankzij Tigris verliezen we geen kandidaat meer uit het oog. Als recruiter kun je veel terugvinden over de kandidaat, waardoor je gerichter voor- en met deze kandidaat aan de slag kunt. En door taken in Tigris te borgen, verlies je geen actiepunt meer uit het oog.

Deel dit bericht via:

Gratis proberen

"Tigris bespaart ons tijd, geld en geeft volledige controle."

Anne Bakker - Artiflex