Aan het laden
Website integratie
Plaats rechtstreeks op de website van jouw flexbureau

Jouw website is het voorportaal richting de buitenwereld. Het is dan ook van belang dat deze optimaal is geïntegreerd met jouw systeem. Plaats eenvoudig vacatures op jouw website en stuur sollicitanten via externe vacaturebanken, social media of advertenties naar jouw website. Verlies de werkzoekende niet uit het oog wanneer de vacature toch niet is wat hij of zij zoekt. Zorg ervoor dat de werkzoekende zich inschrijft voor een job alert of plaats eenvoudig tracking cookies zodat je hem later met jouw advertenties alsnog kunt triggeren om tot actie over te gaan.

Start gratis

Neem contact op

Contact

"Door de terugkoppeling op het sollicitatieproces is het gelijk duidelijk wat de status van een kandidaat/medewerker is."

Uitzend- en detacheringsbureaus zijn er in alle soorten en maten. Advizo gaat als advies- en detacheringsbureau qua maat vooral de diepte in. Ze richten zich uitsluitend op jeugdzorg op landelijk niveau en de kandidaten die ze zoeken bevinden zich in de HBO+ sector. Toen Advizo enkele jaren terug voor het eerst de vleugels uitsloeg, bestond […]

Lees meer

"Er is een Wordpress plugin voor de website die er voor zorgt dat de vacatures geplaatst worden en dat de sollicitaties die via de website binnenkomen, direct in Tigris staan."

Tigris is een vernieuwende partij die aansluit bij onze vernieuwende manier van denken - Advizo

Zie meer referenties