Aan het laden
Vacature crawling
Ontdek als eerste de nieuwste vacatures van bedrijven

Direct op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures voor jouw kandidaten? Tigris zoekt automatisch naar vacatures van bedrijven in jouw regio, aansluitend op bijvoorbeeld werkervaring, woonplaats en vaardigheden van jouw beschikbare kandidaten. Hierdoor is het afspeuren van vacaturebanken niet meer nodig en ben je je concurrenten een stap voor. Eenmaal opgeslagen in Tigris, worden automatisch de best matchende kandidaten geadviseerd.

 

Start gratis

Neem contact op

Contact

"Door de terugkoppeling op het sollicitatieproces is het gelijk duidelijk wat de status van een kandidaat/medewerker is."

Uitzend- en detacheringsbureaus zijn er in alle soorten en maten. Advizo gaat als advies- en detacheringsbureau qua maat vooral de diepte in. Ze richten zich uitsluitend op jeugdzorg op landelijk niveau en de kandidaten die ze zoeken bevinden zich in de HBO+ sector. Toen Advizo enkele jaren terug voor het eerst de vleugels uitsloeg, bestond […]

Lees meer

"Er is een Wordpress plugin voor de website die er voor zorgt dat de vacatures geplaatst worden en dat de sollicitaties die via de website binnenkomen, direct in Tigris staan."

Tigris is een vernieuwende partij die aansluit bij onze vernieuwende manier van denken - Advizo

Zie meer referenties