Aan het laden
Multiposting
Snel en eenvoudig vacatures plaatsen

Als recruiter wil je regelmatig een vacature plaatsen op diverse vacaturewebsites, vacaturezoekmachines of social media. Uiteraard moet dit goed gebeuren zodat jouw vacature optimaal vindbaar is en op de juiste momenten bovenaan staat. Met de multiposting module hoef je jouw vacatures maar eenmaal in te voeren om ze op diverse kanalen te laten verschijnen.

Start gratis

Neem contact op

Contact

"Door de terugkoppeling op het sollicitatieproces is het gelijk duidelijk wat de status van een kandidaat/medewerker is."

Uitzend- en detacheringsbureaus zijn er in alle soorten en maten. Advizo gaat als advies- en detacheringsbureau qua maat vooral de diepte in. Ze richten zich uitsluitend op jeugdzorg op landelijk niveau en de kandidaten die ze zoeken bevinden zich in de HBO+ sector. Toen Advizo enkele jaren terug voor het eerst de vleugels uitsloeg, bestond […]

Lees meer

"Er is een Wordpress plugin voor de website die er voor zorgt dat de vacatures geplaatst worden en dat de sollicitaties die via de website binnenkomen, direct in Tigris staan."

Tigris is een vernieuwende partij die aansluit bij onze vernieuwende manier van denken - Advizo

Zie meer referenties