Aan het laden
Module Jobmarketing

Jobmarketing

Werf actieve en passieve werkzoekenden door het optimaal inzetten van jobmarketing. Ontdek waar de beste kandidaten zich bevinden en heb realtime inzicht in de resultaten van jobboards, social media en advertenties.

Er zijn veel vacatures en steeds minder kandidaten. Het goed inzetten van jobmarketing wordt steeds belangrijker bij het vinden van de juiste kandidaat. Dit begint bij inzicht hebben waar goede kandidaten vandaan komen. Door dit inzicht wordt het mogelijk om je marketingbudget te besteden aan de kanalen die voor jou het meeste opleveren. Op die manier kun je je ROM (Return On Marketing) verhogen.
Door verkregen inzichten op de juiste manier te gebruiken ben je in staat om je marketingbudgetten gerichter in te zetten op de juiste kanalen.
Maak gebruik van onze volledige jobmarketing of kies modules naar wens en ontdek hoe je actief-, latent- en zelfs niet-werkzoekenden kunt bereiken.
Jobmarketing modules

Haal meer uit je marketingactiviteiten en breidt Tigris uit met modules naar wens

Multiposting
Cv parsing
Marktinzicht
Website integratie
Vacature crawling
Blijf op de hoogte

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Start gratis

Neem contact op

Contact

"Een van de belangrijkste inzichten die wij hebben gekregen dankzij Tigris, is hoeveel voorstellen er nodig zijn tot bemiddeling."

Aandacht Personeelsdiensten te Arnhem levert maatwerk recruitment voor het MKB, gespecialiseerd in mbo en hbo kantoorpersoneel. Aandacht Personeelsdiensten werkt zowel op uitzendbasis, maar veelal ook op het W&S en recruitment vlak. Ineke van Rooij vertelt over haar ervaring met Tigris: Voorheen werkten wij met een systeem dat niet heel geavanceerd is. Hierdoor printten wij veel […]

Lees meer

"Het digitaal en veilig delen van cv’s met opdrachtgevers was een doorslaggevende factor voor ons"

Sinds wij met Tigris aan de slag zijn gegaan, is alles digitaal én in een beveiligde omgeving - Aandacht Personeelsdiensten

Zie meer referenties