Aan het laden
Module Jobmarketing

Jobmarketing

Werf actieve en passieve werkzoekenden door het optimaal inzetten van jobmarketing. Ontdek waar de beste kandidaten zich bevinden en heb realtime inzicht in de resultaten van jobboards, social media en advertenties.

Er zijn veel vacatures en steeds minder kandidaten. Het goed inzetten van jobmarketing wordt steeds belangrijker bij het vinden van de juiste kandidaat. Dit begint bij inzicht hebben waar goede kandidaten vandaan komen. Door dit inzicht wordt het mogelijk om je marketingbudget te besteden aan de kanalen die voor jou het meeste opleveren. Op die manier kun je je ROM (Return On Marketing) verhogen.
Door verkregen inzichten op de juiste manier te gebruiken ben je in staat om je marketingbudgetten gerichter in te zetten op de juiste kanalen.
Maak gebruik van onze volledige jobmarketing of kies modules naar wens en ontdek hoe je actief-, latent- en zelfs niet-werkzoekenden kunt bereiken.
Jobmarketing modules

Haal meer uit je marketingactiviteiten en breidt Tigris uit met modules naar wens

Multiposting
Cv parsing
Marktinzicht
Website integratie
Vacature crawling
Blijf op de hoogte

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Start gratis

Neem contact op

Contact

"Door de terugkoppeling op het sollicitatieproces is het gelijk duidelijk wat de status van een kandidaat/medewerker is."

Uitzend- en detacheringsbureaus zijn er in alle soorten en maten. Advizo gaat als advies- en detacheringsbureau qua maat vooral de diepte in. Ze richten zich uitsluitend op jeugdzorg op landelijk niveau en de kandidaten die ze zoeken bevinden zich in de HBO+ sector. Toen Advizo enkele jaren terug voor het eerst de vleugels uitsloeg, bestond […]

Lees meer

"Er is een Wordpress plugin voor de website die er voor zorgt dat de vacatures geplaatst worden en dat de sollicitaties die via de website binnenkomen, direct in Tigris staan."

Tigris is een vernieuwende partij die aansluit bij onze vernieuwende manier van denken - Advizo

Zie meer referenties