Tigris directie

Download de whitepaper

Hoe efficiënt ga jij te werk en zijn er dingen die je slimmer kunt organiseren?

Veel uitzendorganisaties halen nog lang niet het maximale rendement uit hun dagelijkse werkzaamheden. Hoe efficiënt ga jij te werk en zijn er dingen die je slimmer kunt organiseren?

Antwoorden op vragen als waar je sollicitanten vandaan komen en hoe ze bij jou terecht gekomen zijn, zijn essentieel voor het optimaal inzetten van je marketingbudget. Daarnaast is het door de huidige krapte op de arbeidsmarkt noodzakelijk om snel te schakelen als je de juiste kandidaat op het oog hebt. Technologie kan je enorm helpen om efficiënter en slimmer te werk te gaan. Digitaliseer je prikbord, laat technologie vinden en matchen, laat opdrachtgevers en kandidaten eenvoudig met elkaar communiceren en maak je klanten promoters door jouw persoonlijke benadering.

In dit whitepaper geven we je in totaal zeven tips hoe je als intercedent meer rendement kunt behalen in je dagelijkse werkzaamheden. Benieuwd geworden?

Ga naar de download

Of lees eerst meer over onze toekomstvisie voor de flexbranche

Ontvang ons gratis whitepaper 'Meer rendement voor de intercedent'

Ontvang direct de download door hieronder je gegevens in te vullen. 

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Nog vragen?

Je kunt altijd contact opnemen met onze Customer Success Manager Dean.

Wie gingen je voor?
|
In Tigris zitten hele goede lijsten en overzichten, waardoor je heel goed je kandidaten in de gaten kunt houden. Dit geeft je meer grip op het proces, waardoor je sneller kunt schakelen en makkelijker vacatures kunt invullen.
Lees dit succesverhaal
Tigris kantoor
Johan Rensing | Maintec
Vernieuwing en digitalisering zijn in onze branche key om te kunnen groeien. We merkten dat Tigris dit als geen ander begrijpt. Die ‘new kid on the block’ mentaliteit sprak ons enorm aan.
Lees dit succesverhaal
Colin van Goethem | Artiflex
Wanneer je een tikje handig en leergierig bent kun je in Tigris heel veel zelf inrichten. Ideaal, want zo kun je bestaande processen heel makkelijk in Tigris schuiven.
Lees dit succesverhaal
Astare kantoor
Yvette Smit | Astare
De communicatie met de mensen van Tigris prettig en laagdrempelig. Soms voelt het bijna alsof we er met Tigris nieuwe collega’s op afstand bij gekregen hebben.
Lees dit succesverhaal