Tigris directie

Download de whitepaper

Hoe efficiënt ga jij te werk en zijn er dingen die je slimmer kunt organiseren?

Veel uitzendorganisaties halen nog lang niet het maximale rendement uit hun dagelijkse werkzaamheden. Hoe efficiënt ga jij te werk en zijn er dingen die je slimmer kunt organiseren?

Antwoorden op vragen als waar je sollicitanten vandaan komen en hoe ze bij jou terecht gekomen zijn, zijn essentieel voor het optimaal inzetten van je marketingbudget. Daarnaast is het door de huidige krapte op de arbeidsmarkt noodzakelijk om snel te schakelen als je de juiste kandidaat op het oog hebt. Technologie kan je enorm helpen om efficiënter en slimmer te werk te gaan. Digitaliseer je prikbord, laat technologie vinden en matchen, laat opdrachtgevers en kandidaten eenvoudig met elkaar communiceren en maak je klanten promoters door jouw persoonlijke benadering.

In dit whitepaper geven we je in totaal zeven tips hoe je als intercedent meer rendement kunt behalen in je dagelijkse werkzaamheden. Benieuwd geworden?

Ga naar de download

Of lees eerst meer over onze toekomstvisie voor de flexbranche

Ontvang ons gratis whitepaper 'Meer rendement voor de intercedent'

Ontvang direct de download door hieronder je gegevens in te vullen. 

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Nog vragen?

Je kunt altijd contact opnemen met onze Customer Success Manager Dean.

Wie gingen je voor?
| De Zorgfabriek
In Tigris zitten hele goede lijsten en overzichten, waardoor je heel goed je kandidaten in de gaten kunt houden. Dit geeft je meer grip op het proces, waardoor je sneller kunt schakelen en makkelijker vacatures kunt invullen.
Lees dit succesverhaal
Janneke Rauwerda | ProWurk
We willen in onze strategische speerpunten staan, innovatief zijn en op de tijd vooruit lopen. Daar zochten we een partij bij die toekomstbestendig is en met ons mee kan groeien.
Lees dit succesverhaal
Kasia Szwarc | Wena
We merkten meteen dat de mensen achter Tigris verstand hebben van de uitzendwereld. Ze kennen de behoeftes van onze sector dus weten hoe belangrijk backoffice en frontoffice zijn.
Lees dit succesverhaal
Demo Tigris app
Kim Lek | Enginear
Tigris zit constant in de vooruitgang. Ze denken constant mee hoe het platform efficiënter gemaakt kan worden: hoe kunnen processen sneller. Een stukje innovatie dus, en dat trok ons heel erg.
Lees dit succesverhaal