Aan het laden

Sinds wij met Tigris aan de slag zijn gegaan, is alles digitaal én in een beveiligde omgeving

22/11/2018

Een van de belangrijkste inzichten die wij hebben gekregen dankzij Tigris, is hoeveel voorstellen er nodig zijn tot bemiddeling.
Sinds wij met Tigris aan de slag zijn gegaan, is alles digitaal én in een beveiligde omgeving - Aandacht Personeelsdiensten

Aandacht Personeelsdiensten te Arnhem levert maatwerk recruitment voor het MKB, gespecialiseerd in mbo en hbo kantoorpersoneel. Aandacht Personeelsdiensten werkt zowel op uitzendbasis, maar veelal ook op het W&S en recruitment vlak. Ineke van Rooij vertelt over haar ervaring met Tigris:

Het digitaal en veilig delen van cv’s met opdrachtgevers was een doorslaggevende factor voor ons

Voorheen werkten wij met een systeem dat niet heel geavanceerd is. Hierdoor printten wij veel documenten en later werden deze dan weer digitaal gemaakt. Dit was een omslachtige manier van werken. Sinds wij met Tigris aan de slag zijn gegaan, is alles digitaal én in een beveiligde omgeving. Bijkomend voordeel is dat Tigris de ontvangen gegevens, bijvoorbeeld cv’s, kan uitlezen. Door inzet van deze slimme technologie kunnen werkzoekenden aan vacatures worden gekoppeld die beter bij hen passen.


Voorstuur cv’s in een specifieke layout

Tigris biedt de mogelijkheid om cv’s in een specifieke layout naar opdrachtgevers te sturen, op een manier dat de informatie AVG-proof is. Ineke: ‘Het digitaal en veilig delen van cv’s met opdrachtgevers was een doorslaggevende factor voor ons. Ook ontvang je meldingen na een vooraf bepaalde tijd wanneer de gegevens uit het systeem moeten worden verwijderd. Hierdoor weet je zeker dat je opereert binnen wat wettelijk is toegestaan. Hierdoor kan Aandacht Personeelsdiensten beter en duidelijker kandidaten managen.


De implementatie van Tigris

De implementatie van Tigris is soepel en vlot verlopen; na een week begrepen wij volledig hoe het platform optimaal benut kon worden binnen ons bedrijf. Ook de service van het Tigris-team is erg fijn, zij denken mee over mogelijkheden en staan open voor suggesties. En dat er ook een Tigris app beschikbaar is, is ideaal. Hierdoor kan ik snel en overzichtelijk de nieuwe aanmeldingen bekijken, zonder dat ik mijn laptop moet aanzetten. Een van de belangrijkste inzichten die wij hebben gekregen dankzij Tigris, is hoeveel voorstellen er nodig zijn tot bemiddeling. Simpel gezegd kun je berekenen hoeveel input er nodig is tot de juiste kandidaat wordt gevonden. Dit wordt overzichtelijk weergegeven in grafieken. Alles bij elkaar zou je kunnen zeggen dat Aandacht Personeelsdiensten en Tigris zeker een match zijn!

Deel dit bericht via:

Gratis proberen

"Tigris bespaart ons tijd, geld en geeft volledige controle."

Anne Bakker - Artiflex