Consultant

Vacature

€3500 - €4500
40 uur (fulltime)

Wie zijn wij?

Tigris is dé scale-up in uitzendprocessen. In 2017 zijn we begonnen vanuit een visie voor de uitzendbranche, moving you beyond matching. Zo bieden we nu een all-in-one oplossing die jobmarketing, recruitment, operations en payrolling samenbrengt binnen één platform, ontwikkeld op het beste CRM-systeem ter wereld: Salesforce. Door onze continue innovatie en een groeiend team zijn we de uitzendwereld aan het transformeren.

Bij Tigris zijn we trots op ons platform, en terecht. Het slaat aan en we groeien snel, en dat is precies waarom we op zoek zijn naar een consultant om ons team te versterken. Als een jong en innovatief techbedrijf uit Alblasserdam, zijn we bezig de flexbranche te veroveren met een totaaloplossing die unmatched is in de branche. We zijn een team dat nauw samenwerkt en gedreven wordt door de dynamiek van de flexbranche.

En hier komt jij in beeld. Als consultant bij Tigris krijg je de kans om deel uit te maken van deze scale-up, welke echt het verschil maakt in de flexbranche. Je werkt hecht samen met de gebruikers, ontwikkelaars en leveranciers om de functionaliteiten en de kwaliteit van de systemen te waarborgen. De ins en outs van payrolling, en front- en backoffice binnen de flexbranche zijn voor jou bekend terrein. Is dit nog niet het geval? Geen probleem, wij helpen je hierin te ontwikkelen. Hierdoor blijf jij groeien in je kennis en kunde om een steeds betere Consultant te worden. Samen met je overige collega’s van het Consultancy team zorg jij ervoor dat de software zo optimaal mogelijk ingezet wordt om de bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Wie ben jij?

Jij bent analytisch en ziet snel verbanden. Je kunt goed zelfstandig werken, en dankzij je creatieve mindset weet je waardevolle procesverbeteringen toe te voegen aan het team. Je hebt een sterkte affiniteit met IT/Techniek. Daarnaast ervaring met het beheer van systemen, low-coding en/of querying zijn hierbij een pre. Salesforce is voor jou geen onbekend terrein en met je HBO-werk- en denkniveau is geen uitdaging voor jou te groot! Samen zijn we verantwoordelijk voor de groei die we doormaken met Tigris. Met jouw aanwezigheid weet je humor en gezelligheid mee te brengen op kantoor, want werkgeluk is voor ons erg belangrijk!

 

Wat ga je doen?

Jij zet je volledig in om de aanvragen van de klanten te vertalen naar een werkwijze in de software van Tigris. Dit doe je door jouw kennis van de software te vertalen naar werkprocessen bij de klant(en). Jij wilt je vastbijten in de vraagstukken die er zijn, maar ook meedenken met de klant. Waarom willen ze dit proces op deze specifieke manier, en hoe kan jij als consultant ervoor zorgen dat dit vertaald wordt naar het dagelijkse gebruik? Geen vraag is jou te moeilijk, sterker nog, jij wilt iedere “puzzel” oplossen. Het leuke is dat je binnen het Salesforce platform de tools in handen hebt om zelf ook de oplossing te realiseren. Denk hierbij aan het maken van velden, formules en rapportages of het verder automatiseren van processen door middel van “stromen”. We zullen niet ontkennen dat het soms hard werken is, omdat de groei van ons bedrijf ook druk met zich meebrengt, maar des te leuker is het om de werkweek met een voldaan gevoel af te sluiten tijdens de vrijdagmiddagborrel met je collega's!

“Kop in the cloud, poten in de bagger!

 

Wat bieden wij?

Stap binnen bij onze uitdagende en dynamische werkomgeving als innovatie scale-up; elke dag is anders! Wat wel elke dag hetzelfde is, is een gezellige en verzorgde lunch en de opbouw van een aantrekkelijk pensioen! Naast genoeg ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling in je vakgebied, bieden we je vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar. De rest van de dagen werken we samen met een inspirerend team van professionals op kantoor aan de toekomst van flex! Werk je mee?

 

Sluit je aan bij ons Consultancy team!

 

Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van ons platform en samen met ons meegroeien? Neem dan contact met ons op via 085-1051650. Je kunt vragen naar Tim Nieuwenhout.

 

ben jij straks deel van ons Team?

Stuur ons je sollicitatie!

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Terug naar overzicht