Flexbranche software die met je meebeweegt

Flexbranche software die met je meebeweegt 

Ben je op zoek naar een flexbranche softwarepakket, dan gaat het vaak om een combinatie van meerdere systemen. Je recruiters werken met een ATS-pakket, en de backofficemedewerkers verwerken de verloning en facturatie op een apart systeem. Daarbij komen nog talloze aanvullende applicaties voor marketing en communicatie via uiteenlopende kanalen. Maar een ideale situatie is het niet. Want het aantal apps is groot, inzicht in het werk ontbreekt en de werkdruk is hoog. Dit kan anders, met het Tigris platform! 

Recruitment is complex, koppelingen zijn incompleet 

Bij de flexbranche komt veel complexiteit kijken, vooral op het gebied van wet- en regelgeving. Kies je dus voor een basiskoppeling tussen je backoffice software en bijvoorbeeld een ATS-systeem, dan mis je een hoop informatie. Dat betekent dat je medewerkers nog steeds handmatige handelingen moeten uitvoeren om een kandidaatdossier compleet te krijgen. Daarbij vergt het ICT-technisch rondkrijgen van al die integraties een flinke investering, die maar weinig flexbureaus kunnen dragen.  

Bespaar op je recruitment software dankzij het Tigris alles-in-één-platform 

Kies je voor het Tigris platform, dan is het niet meer nodig om diverse aparte systemen aan te schaffen. In Tigris komen backoffice, frontoffice en overige applicaties samen in één totaalplatform voor de flexbranche. Het systeem is futureproof dankzij een solide basis, gebouwd op SalesForce. De voordelen hiervan: 

 

  • Kostenbesparend. Je hoeft minder systemen draaiende te houden. 
  • Gebruiksvriendelijk. Personeel werkt binnen 1 interface, dit verkort de inwerktijd aanzienlijk. 
  • Doelgericht. Dankzij slimme algoritmes weten medewerkers precies wat hun prioriteiten zijn. 
  • Flexibel. Voeg makkelijk nieuwe modules toe en beweeg mee met de markt. 
  • Stabiel. Vereenvoudiging van je ICT-infrastructuur met 1 betrouwbaar platform. 

Breng data samen en vergroot je inzicht 

Een ander voordeel van het samenbrengen van backoffice en frontoffice is het feit dat je data kunt combineren, om je inzicht in je organisatie te vergroten. Dankzij uitgebreide managementrapportages via het flexbranche platform geef je beter sturing aan je recruitment en maak je optimaal gebruik van je marketingbudgetten. En dat zonder dat je een duur datawarehouse nodig hebt! Dankzij de gecombineerde data uit het platform heb je altijd volledig inzicht in je ROI, en werk je altijd doelgericht.  

Efficiënter werken, met één look and feel 

Het werken met één flexbranche softwareplatform heeft ook voordelen voor je medewerkers. Zo is de inwerktijd korter, doordat je personeel werkt met slechts één soort interface die makkelijk aan te leren is. Ook in de operatie scheelt dit je veel tijd, omdat alle applicaties vanuit één plek benaderd kunnen worden. Dit levert vooral voor je backofficepersoneel een behoorlijke tijdsbesparing op. Alle data wordt aan de voorkant al automatisch overgenomen in je backofficesysteem. Zo kunnen jouw medewerkers zich richten op het verbeteren van hun serviceniveau en maak je beter gebruik van hun talenten. 

Trek kandidaten aan met een eenvoudige interface 

Denk je echt dat kandidaten zin hebben om 3 verschillende apps te installeren om via jouw bureau te kunnen werken? Met Tigris heeft je kandidaat in slechts één app al zijn carrière- en werkinformatie beschikbaar. Van sollicitatie tot assessment, suggesties voor nieuwe vacatures maar ook het invullen van uren en reiskostendeclaraties doen: het kan allemaal binnen de Tigris kandidaatapp. De app maakt het leven van je kandidaten een stuk makkelijker, dus hiermee bied je ze écht toegevoegde waarde. 

Tigris flexbranche platform: de voordelen 

Kortom, waarom zou je nog kiezen voor een combinatie van flexbranche software als je kunt kiezen voor het alles-in-één-platform van Tigris? Nog even de voordelen op een rij: 

  • Makkelijk te beheren en kostenbesparend 
  • Gebruiksvriendelijk: 1 omgeving en 1 app waarin alle werkzaamheden samenkomen 
  • Je haalt meer uit je data: beter inzicht in je ROI, dus beter sturen van je organisatie 
  • Het platform is volledig modulair samen te stellen naar jouw behoeftes
  • Beter gebruikmaken van je talent: minder repeterende backofficewerkzaamheden nodig 

Meer weten? Let’s talk! 

Wil je weten hoe we het Tigris-platform in jouw organisatie kunnen implementeren? Neem contact met ons op om te sparren.