Aan het laden
Module Recruitment

Recruitment

Laat je door het systeem helpen, of zelfs: laat het systeem voor je werken. Richt Tigris naar eigen wens in en verlies niets meer uit het oog door optimaal in contact te blijven met je opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Doordat er steeds meer vacatures- en minder goede kandidaten zijn, wordt het steeds belangrijker om geen kans uit het oog te verliezen. Goed contact met opdrachtgevers en opdrachtnemers is daarom essentieel. Dagelijks moet je veel balletjes tegelijk in de lucht houden. Dit vraagt om een overzichtelijk systeem dat je helpt en herinnert aan de taken die je dagelijks moet uitvoeren. Krijg volledig inzicht in de status van de kandidaat of opdrachtgever.
Een systeem dat op het juiste moment aan je vertelt wat je moet doen, waardoor je altijd in control bent.
Natuurlijk stopt het uitzendproces niet wanneer de kandidaat is geplaatst. Het optimaal begeleiden van de kandidaat tijdens de plaatsing is minstens zo belangrijk. Tigris helpt je erbij om op de juiste momenten voortgangsgesprekken in te plannen, kandidaten te helpen met eventuele opleidingen en certificaten of een herinnering te geven wanneer de uren niet op tijd zijn ingevoerd door de werknemer.
Recruitment modules

Haal meer uit je recruitment en breidt Tigris uit met modules naar wens

Cv parsing
Search & Match
Leadgeneratie
Talent journeys
Blijf op de hoogte

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Start gratis

Neem contact op

Contact

"Door de terugkoppeling op het sollicitatieproces is het gelijk duidelijk wat de status van een kandidaat/medewerker is."

Uitzend- en detacheringsbureaus zijn er in alle soorten en maten. Advizo gaat als advies- en detacheringsbureau qua maat vooral de diepte in. Ze richten zich uitsluitend op jeugdzorg op landelijk niveau en de kandidaten die ze zoeken bevinden zich in de HBO+ sector. Toen Advizo enkele jaren terug voor het eerst de vleugels uitsloeg, bestond […]

Lees meer

"Er is een Wordpress plugin voor de website die er voor zorgt dat de vacatures geplaatst worden en dat de sollicitaties die via de website binnenkomen, direct in Tigris staan."

Tigris is een vernieuwende partij die aansluit bij onze vernieuwende manier van denken - Advizo

Zie meer referenties