Aan het laden
Module Payrolling

Payrolling

Stel als intermediair of backoffice dienstverlener eenvoudig de juiste kostprijsmodellen samen, zodat salarissen en facturen op een correcte manier kunnen worden verwerkt. Toch een fout gemaakt? Een correctie is zo uit te voeren.

Correcte verloning en facturatie is essentieel voor het vertrouwen dat opdrachtnemers en opdrachtgevers in je hebben. Wanneer dit niet tijdig of op een correcte manier gebeurt, leidt dit tot ergernissen. Bij herhaling kan dit zelfs tot verlies van een kandidaat of opdrachtgever leiden. Dit maakt de backoffice een belangrijk onderdeel van de totale klantbeleving. Of facturen en uitbetaalde salarissen kloppen, is naast de invoer van de gewerkte uren afhankelijk van het correct naleven van wet- en regelgeving. Doordat de kennisgeving van de meest recente wet- en regelgeving is geborgd binnen Tigris, kun je erop vertrouwen dat elke factuur en salarisbetaling klopt.
Payrolling modules

Haal meer uit je payroll-activiteiten en breid Tigris uit met modules naar wens

Kostprijssamensteller
Timesheets
Exact Online
NMBRS
Blijf op de hoogte

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Start gratis

Neem contact op

Contact

"Door de terugkoppeling op het sollicitatieproces is het gelijk duidelijk wat de status van een kandidaat/medewerker is."

Uitzend- en detacheringsbureaus zijn er in alle soorten en maten. Advizo gaat als advies- en detacheringsbureau qua maat vooral de diepte in. Ze richten zich uitsluitend op jeugdzorg op landelijk niveau en de kandidaten die ze zoeken bevinden zich in de HBO+ sector. Toen Advizo enkele jaren terug voor het eerst de vleugels uitsloeg, bestond […]

Lees meer

"Er is een Wordpress plugin voor de website die er voor zorgt dat de vacatures geplaatst worden en dat de sollicitaties die via de website binnenkomen, direct in Tigris staan."

Tigris is een vernieuwende partij die aansluit bij onze vernieuwende manier van denken - Advizo

Zie meer referenties