Aan het laden
Module Operations

Operations

Sta opdrachtgevers en opdrachtnemers snel en professioneel te woord. Stel na de match eenvoudig de juiste overeenkomsten op doordat jij altijd op de hoogte bent van de laatste cao-wijzigingen en loonberekeningen.

Bij het succesvol plaatsen van een kandidaat komt veel kijken. Naast de dagelijkse hectiek krijg je ook te maken met alle continu veranderende wet- en regelgeving. Of je nu bezig bent met het werven van een kandidaat, een kandidaat voorstelt bij een opdrachtgever of al bezig bent met het maken van een plaatsing: het is belangrijk om de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar te hebben. Een cao-verhoging? Tigris vertelt het je!
Bereken eenvoudig het bruto- en nettosalaris via de app en sta je opdrachtgever of opdrachtnemer direct te woord.
Nadat de plaatsing compleet in het systeem staat, registreert de opdrachtgever of opdrachtnemer wekelijks, vierwekelijks of maandelijks zelf zijn uren via de app van jouw uitzendbureau. Is er toch een fout gemaakt? Een correctie is zo uitgevoerd!
Operations modules

Haal meer uit je uitzendactiviteiten en breid Tigris uit met modules naar wens

Digitaal ondertekenen
Kamer van Koophandel
CAOWijzer
Blijf op de hoogte

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Start gratis

Neem contact op

Contact

"Door de terugkoppeling op het sollicitatieproces is het gelijk duidelijk wat de status van een kandidaat/medewerker is."

Uitzend- en detacheringsbureaus zijn er in alle soorten en maten. Advizo gaat als advies- en detacheringsbureau qua maat vooral de diepte in. Ze richten zich uitsluitend op jeugdzorg op landelijk niveau en de kandidaten die ze zoeken bevinden zich in de HBO+ sector. Toen Advizo enkele jaren terug voor het eerst de vleugels uitsloeg, bestond […]

Lees meer

"Er is een Wordpress plugin voor de website die er voor zorgt dat de vacatures geplaatst worden en dat de sollicitaties die via de website binnenkomen, direct in Tigris staan."

Tigris is een vernieuwende partij die aansluit bij onze vernieuwende manier van denken - Advizo

Zie meer referenties