Webinar Tigris & Actonomy

Tigris & Actonomy: razendsnel kandidaten screenen in een schaarse markt

Kandidaten hebben de vacatures tegenwoordig voor het uitkiezen. Des te belangrijker is het om bij het werven je database optimaal te benutten. Dat kan met Tigris.

Met een beetje magie haalt de technologie voor elke vacature de juiste potentiële kandidaten naar boven. Ook minder ervaren recruiters krijgen met Tigris uitstekende matchingsresultaten, waardoor geen kandidaat wordt gemist. Hoe die technologie werkt? Dat vertelt CEO Filip de Geijter van Actonomy op 3 maart. Meld je hier aan!

Magisch matchingproces

Actonomy is partner van Tigris op het gebied van matchingtechnologie. Door hun technologie te incorporeren in het Tigris-platform, kunnen we recruiters nóg beter ondersteunen in het matchingsproces tussen opdrachtgevers en kandidaten. Zeker in een schaarse markt is goede matchingsoftware cruciaal. In dit webinar op 3 maart 2022 vertelt Actonomy-CEO Filip de Geijter meer over de slimme AI-technologie hierachter en gaan we dieper in op ons partnership. Meld je direct aan via het formulier!

Geen formulier te zien hier? Om dit formulier te zien moet je onze cookies accepteren. Klik hier om dit alsnog te doen. Liever geen cookies? Meld je dan aan via ons contacformulier. Wij maken de inschrijving dan voor je rond.