Demo Tigris app

Backoffice Training

De training

Je backoffice op-en-top geregeld met Tigris!

Ben je nieuw bij de backoffice van Tigris en kun je wel wat handvatten gebruiken? Graag delen we de handigheden van de backoffice, zodat jij in no-time al je administratie strak hebt verwerkt.

Samen zorgen we ervoor dat jij efficiënt te werk kunt gaan. Tijdens onze backoffice training voor beginners nemen we je mee in de basis van de backoffice. Voor je het weet, loopt de backoffice van jouw organisatie op rolletjes! Wanneer je deelneemt aan onze training, ontvang je onder andere een kenniscertificaat. Klaar voor meer efficiëntie?

Wat kun je verwachten van deze training?

Tijdens deze training behandelen we een aantal onderwerpen. Zo gaan we het hebben over het aanmaken van plaatsingen en contracten, leren we je meer over tariefbundels en tariefregels, en duiken we samen in de onkostensoorten. Daarnaast behandelen we ook het vastleggen van een CAO/inlenersbeloning, zaken rondom de timesheets en de verloningsinstellingen. Meld je snel aan voor de Tigris backoffice training op 18 april 2024!

 

Backoffice Training

Meld je aan voor onze backoffice training!

Let op! Deze training is voor beginnende Tigris gebruikers.

Donderdag 18 april 2024 / 10:00 - 12:00
Edisonweg 12a, 2952 AD Ablasserdam

Deze onmisbare kennis wordt je aangeboden door onze ervaren trainers. Door een bijdrage van €200,00 per inschrijving per training kunnen wij de trainingen blijven ontwikkelen. Zo zijn en blijven jullie altijd up-to-date.

De uiterste afmelddatum is 2 weken vóór je training. Voor afmeldingen en afwezigheid na deze periode worden de normale trainingskosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Meld je snel aan!

Speciaal voor jullie organiseren wij een offline training bij ons op kantoor. Zo krijg je de kans om direct vragen te stellen aan onze trainers! De Tigris backoffice training wordt afgesloten met een verzorgde lunch.