Flex Payroll Specialist

Vacature

€2500-€3500
40 uur (fulltime)

Wie zijn wij?

Tigris is dé scale-up in uitzendprocessen. In 2017 zijn we begonnen vanuit een visie voor de uitzendbranche, moving you beyond matching. Zo bieden we nu een all-in-one oplossing die jobmarketing, recruitment, operations en payrolling samenbrengt binnen één platform, ontwikkeld op het beste CRM-systeem ter wereld: Salesforce. Door onze continue innovatie en een groeiend team zijn we de uitzendwereld aan het transformeren

Bij Tigris zijn we trots op ons platform, en terecht. Het slaat aan en we groeien snel, en dat is precies waarom we op zoek zijn naar een flex payroll specialist om ons team te versterken. Als een jong en innovatief techbedrijf uit Alblasserdam, zijn we bezig de flexbranche te veroveren met een totaaloplossing die unmatched is in de branche. We zijn een team dat nauw samenwerkt en gedreven wordt door de dynamiek van de flexbranche.

En hier komt jij in beeld. Als flex payroll specialist bij Tigris krijg je de kans om deel uit te maken van deze scale-up, welke echt het verschil maakt in de flexbranche. Jouw kennis en expertise zullen een cruciale rol spelen in het vergroten van onze klanttevredenheid en het versterken van onze positie als marktleider. Samen met ons ga je de flexbranche helpen om de verwachtingen van hun klanten en kandidaten te overtreffen, terwijl jij je eigen carrière naar nieuwe hoogten kunt stuwen.

Wie ben jij?

Als enthousiaste en kennisgedreven professional ben jij in staat praktische oplossingen te realiseren voor backoffice-uitdagingen. Met jouw jarenlange ervaring in de backoffice van een uitzend- of payrollonderneming, ken je de uitzendbranche van binnenuit. Wet- en regelgeving? Jij vertaalt het naar begrijpelijke taal. Met jouw passie voor procesoptimalisatie en communicatie maak je gebruik van software voor succesvolle en slimme verbeteringen. Jij deelt ons streven om de flexbranche slimmer te maken!

Wat ga je doen?

Jij gaat de uitdaging aan met (complexe) vraagstukken van klanten! Elke dag bij Tigris kan anders zijn. Je zult consultancy verlenen aan uitzendbureaus en opvolgende taken tot in de puntjes uitvoeren. Daarnaast zul je strakke dashboards en rapportages realiseren. Maar daar houdt het zeker niet bij op. Denk ook aan het optimaliseren en automatiseren van werkprocessen en het uitvoeren van implementaties van onze software bij klanten!

 

“Kop in the cloud, poten in de bagger!

 

Wat bieden wij?

Stap binnen bij onze uitdagende en dynamische werkomgeving als innovatie scale-up; elke dag is anders! Wat wel elke dag hetzelfde is, is een gezellige en verzorgde lunch en de opbouw van een aantrekkelijk pensioen! Naast genoeg ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling in je vakgebied, bieden we je vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar. De rest van de dagen werken we samen met een inspirerend team van professionals op kantoor aan de toekomst van flex! Werk je mee?

 

 

 

 

Sluit je aan bij ons backoffice team!

 

Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van ons platform en samen met ons meegroeien? Neem dan contact met ons op via 085-1051650. Je kunt vragen naar Tim Nieuwenhout.

 

ben jij straks deel van ons Team?

Stuur ons je sollicitatie!

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Terug naar overzicht