Aan het laden

Inzicht in resultaat maakt alles beter.

Voor uitzendbureaus

Voordelen

De nieuwe kern van jouw bedrijf

Kies voor meer dan een softwarepakket, kies voor één platform voor alle processen binnen jouw uitzendbureau.

Volledig geïntegreerd

Start nu

Het koppelen van systemen is verleden tijd. Tigris is één integraal softwareplatform voor de uitzendbranche. Of het nu gaat om jobmarketing, recruitment of payrolling: Tigris heeft vergaande integraties met professionele partners waardoor alles optimaal op elkaar is afgestemd.

Salesforce

Gebouwd op het beste platform ter wereld

Wij begrijpen dat een keuze maken voor het juiste platform meer is dan alleen software voor jobmarketing óf recruitment óf payrolling. Daarom is Tigris ontwikkeld op Salesforce. Kies uit duizenden applicaties die bruikbaar zijn in combinatie met Tigris.

Alles altijd en overal beschikbaar

Altijd inzichtelijk

Uiteraard is Tigris te gebruiken op desktop, tablet en smartphone. Daarnaast maakt Tigris gebruik van adaptive components, wat betekent dat het systeem zich aanpast naar de behoefte van de gebruiker. Zo zijn bepaalde velden alleen zichtbaar als je ze echt nodig hebt.

Communiceer realtime

Iedereen bereikbaar

Communiceer realtime met opdrachtgevers en opdrachtnemers. Of het nu is via e-mail of social media. En een eigen app voor jouw flexbureau is ook zo geregeld.

Ontwikkel zelf door

Maak grote stappen

Tigris luistert naar haar klanten. Ons softwareplatform blijft zich verder optimaliseren op basis van eigen inzichten en die van jou. Mocht het zijn dat jij je klanten toch een (branche)specifieke oplossing wilt aanbieden, dan is het mogelijk om zelf door te ontwikkelen op het krachtige Salesforce platform en dit volledig met Tigris te laten samenwerken.

Probeer het nu

Start gratis

Neem contact op

Contact

"Als ik tegen iets aanloop of iets aan het systeem toegevoegd wil hebben, staat het team van Tigris altijd klaar om mee te denken en regelmatig komen ze met een oplossing."

Aan de ingang van een groot parkeerterrein staat een portiershuisje. Geen locatie waar je in eerste instantie een uitzendbureau verwacht. Maar in dit onverwacht sfeervolle pand huisvest Flexitalent. ‘Nu de uitzendwereld zich veel meer op online vlak afspeelt, hoef je je niet meer direct in het centrum te bevinden,’ aldus oprichter Menno Hooijmeijer. Het is […]

Lees meer

"De app van Tigris is ideaal. Als ik onderweg ben en even wat gegevens van een kandidaat of opdrachtgever nodig heb, heb ik die direct paraat."

Dat Tigris een cv automatisch uitleest en de gegevens doorvoert is enorm tijdbesparend - Flexitalent

Zie meer referenties