Aan het laden

Partners van het Tigris platform.

Voor uitzendbureaus

Partners

Ingoedebanen

Werkt efficienter

Door de integratie tussen Tigris en IGB is het mogelijk om direct vanuit Tigris vacatures te plaatsen naar verschillende jobboards. Via deze jobboards wordt de sollicitant doorgestuurd naar de website van het uitzendbureau. Deze sollicitatie komt vervolgens direct binnen in Tigris.

Actonomy

Snel de juiste match

Zie direct bij de kandidaat welke vacatures het meest geschikt zijn of match direct je kandidaten database met de nieuw binnengekomen vacatures.

Jobdigger

Als eerste nieuwe leads

Door de integratie van Jobdigger kan Tigris zijn klanten optimaal van leads (vacatures) voorzien. Ze kunnen zelf hun zoekopdracht en vacature-alerts instellen om leads te genereren. Tigris slaat deze leads automatisch op en toont vervolgens realtime de best beschikbare kandidaten op basis van ontology matching. Jobdigger verschaft bovendien waardevolle arbeidsmarktinformatie zoals het meest voorkomende salaris […]

SubAdvies

Werkgeverslasten optimaliseren

Een dashboard speciaal door ons ontwikkelt om alle nodige inzichten te verschaffen om de Nederlandse sociale zekerheid optimaal uit te kunnen voeren. Via Mijn SubAdvies houden wij je continue op de hoogte van alle behaalde voordelen en mogelijkheden om je toekomstige werkgeverslasten te optimaliseren.

Recruit Robin

Geautomatiseerd sourcen en pre-screening

Recruit Robin automatiseert het sourcingproces van recruiters door geautomatiseerd alle online platforms af te zoeken naar de beste kandidaat voor iedere vacature. Goede kandidaten staan met één klik in je ATS, inclusief contactinformatie. Het beste nieuws: je betaalt alleen voor kandidaten die jij goed vindt en hebt geen dure licenties voor job boards nodig.

Joboti

Tot 3x meer sollicitanten met een chatbot

Joboti is een bedrijf uit Amsterdam, opgericht in 2016 door Stephan Kockelkoren en Luuk van Neerven, en nu marktleider in smart recruitment chatbots in de Benelux. Kockelkoren experimenteerde met artificiële intelligentie voor HR-startups; Van Neerven werkte als recruiter. Samen kwamen ze op het idee om de saaie en tijdrovende wervingsprocessen op een innovatieve manier te […]

Probeer het nu

Start gratis

Word ook partner

Contact

"Door de terugkoppeling op het sollicitatieproces is het gelijk duidelijk wat de status van een kandidaat/medewerker is."

Uitzend- en detacheringsbureaus zijn er in alle soorten en maten. Advizo gaat als advies- en detacheringsbureau qua maat vooral de diepte in. Ze richten zich uitsluitend op jeugdzorg op landelijk niveau en de kandidaten die ze zoeken bevinden zich in de HBO+ sector. Toen Advizo enkele jaren terug voor het eerst de vleugels uitsloeg, bestond […]

Lees meer

"Er is een Wordpress plugin voor de website die er voor zorgt dat de vacatures geplaatst worden en dat de sollicitaties die via de website binnenkomen, direct in Tigris staan."

Tigris is een vernieuwende partij die aansluit bij onze vernieuwende manier van denken - Advizo

Zie meer referenties