Aan het laden

Partners van het Tigris platform.

Voor uitzendbureaus

Partners

Ingoedebanen

Werkt efficienter

Door de integratie tussen Tigris en IGB is het mogelijk om direct vanuit Tigris vacatures te plaatsen naar verschillende jobboards. Via deze jobboards wordt de sollicitant doorgestuurd naar de website van het uitzendbureau. Deze sollicitatie komt vervolgens direct binnen in Tigris.

Actonomy

Snel de juiste match

Zie direct bij de kandidaat welke vacatures het meest geschikt zijn of match direct je kandidaten database met de nieuw binnengekomen vacatures.

Probeer het nu

Start gratis

Word ook partner

Contact

"Door de terugkoppeling op het sollicitatieproces is het gelijk duidelijk wat de status van een kandidaat/medewerker is."

Uitzend- en detacheringsbureaus zijn er in alle soorten en maten. Advizo gaat als advies- en detacheringsbureau qua maat vooral de diepte in. Ze richten zich uitsluitend op jeugdzorg op landelijk niveau en de kandidaten die ze zoeken bevinden zich in de HBO+ sector. Toen Advizo enkele jaren terug voor het eerst de vleugels uitsloeg, bestond […]

Lees meer

"Er is een Wordpress plugin voor de website die er voor zorgt dat de vacatures geplaatst worden en dat de sollicitaties die via de website binnenkomen, direct in Tigris staan."

Tigris is een vernieuwende partij die aansluit bij onze vernieuwende manier van denken - Advizo

Zie meer referenties