Allround Marketeer

Vacature

€2250 - €3500
40 uur (fulltime)

Wie zijn wij?

Tigris is dé scale-up in uitzendprocessen. In 2017 zijn we begonnen vanuit een visie voor de uitzendbranche, moving you beyond matching. Zo bieden we nu een all-in-one oplossing die jobmarketing, recruitment, operations en payrolling samenbrengt binnen één platform, ontwikkeld op het beste CRM-systeem ter wereld: Salesforce. Door onze continue innovatie en een groeiend team zijn we de uitzendwereld aan het transformeren.

Bij Tigris zijn we trots op ons platform, en terecht. Het slaat aan en we groeien snel, en dat is precies waarom we op zoek zijn naar een allround marketeer om ons team te versterken. Als een jong en innovatief techbedrijf uit Alblasserdam, zijn we bezig de flexbranche te veroveren met een totaaloplossing die unmatched is in de branche. We zijn een team dat nauw samenwerkt en gedreven wordt door de dynamiek van de flexbranche.

En hier komt jij in beeld. Als allround marketeer bij Tigris krijg je de kans om deel uit te maken van deze scale-up, welke echt het verschil maakt in de flexbranche. Jouw creativiteit en expertise zullen een cruciale rol spelen in het vergroten van onze zichtbaarheid en het versterken van onze positie als marktleider. Samen met ons ga je de flexbranche helpen om de verwachtingen van hun klanten en kandidaten te overtreffen, terwijl jij je eigen carrière naar nieuwe hoogten kunt stuwen.

 

Wie ben jij?

Als creatieve, proactieve en zelfstandige aanpakker zet jij Tigris, zowel offline als online, op de kaart! Je hebt 1-2 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie, affiniteit met de recruitmentbranche en interesse in innovatieve technologieën. Met je uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, weet jij als geen ander woorden op de juiste manier in te zetten.

 

"De flexbranche bevindt zich in een digitale transformatie, waardoor organisaties moeten innoveren. Daar kom jij in beeld! We hebben de laatste jaren hard gebouwd aan onze naamsbekendheid, maar jij gaat dit samen met ons naar ongekende hoogten brengen. De sky is the limit!"

 

Wat ga je doen?

Jij runt de online én offline marketing van het Tigris platform! Jouw marketing collega helpt jou je weg te vinden binnen Tigris en ondersteunt je waar dat nodig is. Iedere dag bij Tigris is anders, afhankelijk van de projecten die je uitvoert. Zo zul je bezig gehouden worden met meetings, het van A tot Z verzorgen van interne en externe events, schrijven van sterke content in de vorm van blogs en persberichten en verzamelen en analyseren van marketing-data.

 

“Kop in the cloud, poten in de bagger!

 

Wat bieden wij?

Stap binnen bij onze uitdagende en dynamische werkomgeving als innovatie scale-up; elke dag is anders! Wat wel elke dag hetzelfde is, is een gezellige en verzorgde lunch en de opbouw van een aantrekkelijk pensioen! Naast genoeg ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling in je vakgebied, bieden we je vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar. De rest van de dagen werken we samen met een inspirerend team van professionals op kantoor aan de toekomst van flex! Werk je mee?

 

 

Sluit je aan bij ons marketing & customer success team!

ben jij straks deel van ons Team?

Stuur ons je sollicitatie!

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Terug naar overzicht