Aan het laden

Webinar: Meer sollicitaties met Pullfactoren en Arbeidsvoorwaarden

17 september 2019 / 11:00

Tot 3x meer sollicitaties op je vacatures

Er is een grote schaarste aan kandidaten en het aantal beschikbare vacatures groeit nog steeds. Des te belangrijker is het om te weten wat jouw doelgroep belangrijk vindt in een nieuwe job. Behaal tot 3x meer sollicitaties op je vacatures door beter te weten wat je doelgroep belangrijk vindt.

Pullfactoren en arbeidsvoorwaarden bij het aanmaken van de vacature

Wat jouw doelgroep belangrijk vindt in een nieuwe job kan Tigris je direct laten zien bij het aanmaken van een nieuwe vacature. De pullfactoren en arbeidsvoorwaarden worden namelijk opgehaald. Dit is mogelijk door de integratie met Intelligence Group. Zij weten door middel van uitgebreide data analyses exact wat jouw doelgroep belangrijk vindt. Bij het aanmaken van een vacature hoef je als gebruiker alleen nog de kenmerken die je toegevoegd wilt hebben aan te klikken.

Verhoog je effectiviteit door te focussen op de juiste vacatures.

Je krijgt een vacature binnen van je opdrachtgever, maar is het wel goed om tijd te besteden aan deze vacature? Wellicht is de schaarste te groot waardoor de wervingshaalbaarheid miniem is. Ook dit is direct zichtbaar bij het aanmaken van een vacature, zodat jij weet of je je wel moet willen focussen op het invullen hiervan. Kortom: verhoog je effectiviteit door je te focussen op de juiste vacatures.

Nu tot januari gratis voor Tigris gebruikers

Om zelf te kunnen ervaren hoe deze functionaliteit kan bijdragen aan het krijgen van meer sollicitaties hebben we een exclusieve aanbieding: als je deelneemt aan ons webinar op 17 september kun je tot het einde van het jaar volledig gratis gebruik maken van deze functionaliteit!

Schrijf je nu in voor het webinar van 17 september om 11:00 uur en zie direct wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.


>>> Ja, ik wil me inschrijven
Blijf op de hoogte!

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit bericht via:

Gratis proberen

Meer updates

loonheffing

18 december

Loonheffing buitenlandse werknemers 2019

Lees meer

26 oktober

Tigris Flexnology – Platformen

Lees meer
Recruitment software

15 augustus

Waarom alleen recruitment software voor jouw flexbureau niet volstaat

Lees meer

"Tigris bespaart ons tijd, geld en geeft volledige controle."

Anne Bakker - Artiflex