Aan het laden

Webinar: Handmatig zoeken naar leads en vacatures is verleden tijd!

Webinar replay beschikbaar

Uit onderzoek blijkt dat zeventig procent van de tijd die een recruiter besteed ‘waste’ is. Zo zijn recruiters vaak veel tijd kwijt aan het doorzoeken van bekende jobboards, op zoek naar passende vacatures voor kandidaten die ze in portfolio hebben. Vaak levert dit relatief weinig rendement op, aangezien concullega’s precies hetzelfde doen.

Wist je dat deze actie grotendeels geautomatiseerd kan worden? Door het invoeren van een zoekopdracht, maakt Jobdigger het mogelijk om automatisch geschikte leads en vacatures op te halen op basis van de zoekprofielen die je hebt ingesteld. Jobdigger gebruikt hiervoor ruim één miljoen bronnen (websites) en haalt dagelijks 13.000 unieke vacatures op. Het grote voordeel voor een recruiter is dat niet alleen de bekende jobboards gescreend worden, maar veelal directe bedrijfswebsites. Dit zorgt ervoor dat je ook nog eens veel sneller op de hoogte bent van nieuwe vacatures binnen jouw doelgroep. En je houdt ook nog eens tijd over om deze bedrijven te benaderen!

Jobdigger integreren binnen de kernprocessen van jouw flexbedrijf

Jobmarketing, recruitment, operations en verloning; het zijn de vier kernprocessen van een uitzend- of detacheringsorganisatie. Dit wordt ook wel de front-, mid- en back office genoemd. Als je Jobdigger integreert in de software waarin je de kernprocessen van jouw uitzend- of detacheringsorganisatie borgt, is het onder andere mogelijk om:

– Vanuit je ATS en CRM systeem vacature alerts in te stellen
– Gevonden vacatures automatisch binnen te laten komen in je ATS en CRM systeem
– Vacatures bij bestaande opdrachtgevers te bekijken
– Automatisch aanbevolen kandidaten in te zien op een opgehaalde vacature wanneer je dit combineert met een matching engine
– Haal voor de kandidaat direct de beste vacatures op van het internet en zie de matchingscore
– Eenvoudig een nieuwe opdrachtgever aanmaken in het systeem vanuit een gevonden vacature

Benieuwd hoe dit werkt?

Dean Versteeg (Tigris) en Loek van Soest (Jobdigger) nemen je graag mee in de mogelijkheden. Tijdens het gezamenlijke webinar op 10 september zullen zij je alles vertellen over Jobdigger en de voordelen om dit te integreren binnen de kernprocessen van jouw flexbedrijf. Hieronder kun je je gratis inschrijven. We doen je alvast één belofte: het gaat je een hoop tijd besparen!

Kun je deze datum niet? Schrijf je toch in!
Wij sturen je achteraf een replay per email.

Door de integratie van Jobdigger kan Tigris zijn klanten optimaal van leads (vacatures) voorzien. Ze kunnen zelf hun zoekopdracht en vacature-alerts instellen om leads te genereren. Tigris slaat deze leads automatisch op en toont vervolgens realtime de best beschikbare kandidaten op basis van ontology matching. Jobdigger verschaft bovendien waardevolle arbeidsmarktinformatie zoals het meest voorkomende salaris en op welke kanalen je de sollicitanten kunt vinden.

Blijf op de hoogte!

Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel dit bericht via:

Gratis proberen

Meer updates

18 september

NMBRS en Tigris slaan handen ineen voor geavanceerde uitzendsoftware binnen de flexbranche

Lees meer

26 mei

Hoe maak je als flexbureau je back office sexy?

Lees meer
loonheffing

18 december

Loonheffing buitenlandse werknemers 2019

Lees meer

"Tigris bespaart ons tijd, geld en geeft volledige controle."

Anne Bakker - Artiflex