Webinar Tigris & Caoloon

In een paar klikken het geautomatiseerd toepassen van de inlenersbeloning

Het is belangrijk dat je voldoet aan de continu vernieuwende wet- en regelgeving. Daarom zorgen we ervoor dat je in een paar klikken de juiste cao’s in handen hebt voor jouw plaatsingen. De Caoloon integratie in Tigris maakt het mogelijk; zo zorg je ervoor dat jij altijd up-to-date bent!

Een volledige ontzorging en geautomatiseerde inlenersbeloningen. Nergens wordt het inschalen van kandidaten en toepassen van het correcte salaris zo makkelijk gemaakt als in het Tigris platform. De details over de automatisering? Darren Smith van Caoloon gaat het ons uitleggen op 14 april! Wees erbij – meld je hier aan!

Naadloze integratie

Het beheren, bijhouden, en toepassen van cao’s kan best een uitdaging zijn. Door de naadloze integratie in het Tigris platform, heb jij de optie om dit proces volledig te automatiseren. Zo zorgen we er samen voor dat jij altijd up-to-date bent. Je krijgt een actueel overzicht dat altijd klaar staat én bereikbaar is in een handomdraai. Het kan met Tigris & Caoloon. Hoe? Meld je direct aan voor het webinar op 14 april en leer meer over deze samenwerking!

Geen formulier te zien hier? Om dit formulier te zien moet je onze cookies accepteren. Klik hier om dit alsnog te doen. Liever geen cookies? Meld je dan aan via ons contacformulier. Wij maken de inschrijving dan voor je rond.