Rapportage training

De training

Het optimaal inzetten van data in het Tigris-platform

Met Tigris heb je de mogelijkheid om dagelijks een schat aan data op te halen. Deze data geeft je real-time inzicht, waarmee je gericht beslissingen kunt nemen en je organisatie kunt bijsturen wanneer dat nodig is. Bij welke opdrachtgevers wordt de meeste omzet gegenereerd en welke marketingkanalen leveren het meeste op? We nemen je mee en zorgen dat jij straks als geen ander inzicht weet te creëren binnen jouw organisatie.

Met de Tigris Rapportage Training weet jij als geen ander hoe je inzichten uit jullie data kunt halen. Zo maak jij straks makkelijk en snel de meest complete rapportages voor jouw organisatie. Wanneer je deelneemt aan onze training krijg je onder andere een kenniscertificaat. Klaar voor meer grip op jouw resultaten?

Wat gaan we bespreken?

We gaan het hebben over de verschillende typen rapportages die je uit Tigris kunt halen en hoe je die het beste kunt opbouwen en uitvoeren. Ook laten we zien hoe je verschillende rapportages verwerkt in een dashboard. Benieuwd naar deze onderwerpen en meer? Meld je snel aan voor de Tigris Rapportage Training op 18 april 2023!

Rapportage training

Aanmelden voor de training

Dinsdag 31 oktober 2023 / 10:00 - 12:00

Deze onmisbare kennis wordt je aangeboden door onze ervaren trainers. Door een bijdrage van €200,00 per inschrijving kunnen wij de trainingen blijven ontwikkelen. Zo zijn en blijven jullie altijd up-to-date.

 

De uiterste afmelddatum is 17 oktober 2023. Voor afmeldingen en afwezigheid na deze periode worden de normale trainingskosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Meld je snel aan!

Speciaal voor jullie hosten wij een offline training bij ons op kantoor. Zo krijg je de kans om direct vragen te stellen aan onze trainers! De Tigris Rapportage Training wordt afgesloten met een verzorgde lunch.