Demo Tigris app

Rapportage Training

De training

Zet data optimaal in met slimme inzichten

Met Tigris heb je de mogelijkheid om dagelijks een schat aan data te verzamelen. Deze data biedt je real-time inzicht, zodat je slimme en gerichte keuzes kunt maken in je werk. Bij welke opdrachtgever wordt de meeste omzet gegenereerd? En welke marketingkanalen leveren het meeste op? We nemen je mee in de mogelijkheden van de Tigris-rapportages en zorgen ervoor dat je straks als geen ander inzicht weet te creëren binnen jouw organisatie!

Met de Tigris Rapportage Training leer je hoe je als geen ander inzichten uit jullie data kunt halen. Zo kun je straks makkelijk en snel de meest complete rapportages maken voor jouw organisatie. Wanneer je deelneemt aan onze training, ontvang je onder andere een kenniscertificaat. Klaar voor meer grip op jouw resultaten?

Wat kun je verwachten van deze training?

Tijdens deze training bieden we je een algemene introductie over rapportages en dashboarding, gaan we in op het standaard rapportagetype en nemen we je mee in de opbouw van een rapport. Samen bekijken we cases rondom het uitvoeren van rapportages en dashboards. Benieuwd naar deze onderwerpen? Meld je snel aan voor de Tigris rapportage training op 25 april 2024!

 

Rapportage Training

Meld je aan voor onze rapportage training!

Let op! Deze training is voor beginnende Tigris gebruikers.

Donderdag 25 april 2024 / 10:00 - 12:00
Edisonweg 12a, 2952 AD Alblasserdam

Deze onmisbare kennis wordt je aangeboden door onze ervaren trainers. Door een bijdrage van €200,00 per inschrijving per training kunnen wij de trainingen blijven ontwikkelen. Zo zijn en blijven jullie altijd up-to-date.

De uiterste afmelddatum is 2 weken vóór je training. Voor afmeldingen en afwezigheid na deze periode worden de normale trainingskosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Meld je snel aan!

Speciaal voor jullie organiseren wij een offline training bij ons op kantoor. Zo krijg je de kans om direct vragen te stellen aan onze trainers! De Tigris rapportage training wordt afgesloten met een verzorgde lunch.